|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oyaoz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2009 Konum: anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ara 2014 Saat 13:01 |
Hocam iyi günler , Benim sorum bexsero
aşısı ile ilgili. Sizin de bu konuyla ilgili çok şey söylediğinizi biliyorum
ama affınıza sığınarak birkaç soru sormak istiyorum. Araştırdım henüz Türkiye ye
gelmemiş. Bunun yerine Menactra veya Nimenrix
gibi aşılar var deniyor. Bu aşıların bir faydası var mı . Sizin yazılarınızı
okudum ve bexsora aşısı yaptırmam gerektiğini anladım. Kızım 7 Yaşında bu yaşta
bexsora aşısı yapılır mı. Eğer bu aşıyı bulamazsam diğer aşılardan birini
yaptırmamın bir faydası olur mu . Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür
ederim. Sağolun hocam. |
|
oyaoz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O iki asininda, Turkiye'deki cocuklara, HICBIR FAYDALARI YOKTUR... Sadece, Arabistana Hacca gideceklere, o Afrika daki; "Menenjit kusagi" ulkelerden gelenlerden bir bulasma olmasin diye yapilir. O iki Asinin bundan baska kullanim yeri yoktur...
AMA, Turkiye gibi aptali bol bir ulkede, Ilac firmasi doktoru kandirir, doktor'da aileleri kandirir. Firma-Eczaci ve Doktor para kazanir, Halk, avucunu yalar. Bu millette boyle ense oldugu surece, daha cok tokat atan olur.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Ara 2014 Saat 21:49 |
|
![]() |
|
oyaoz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2009 Konum: anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet Hocam kesinlikle sizin
söylediklerinize inanıyoruz. Eczacılar odasını aradım, bexsora aşısının
bakanlık onayı ile kişiye özel 1 adet getirilebileceğini söylediler. Doktor bakanlıktan
onay alacak eczacılar birliği de bu şekilde getirebilecekmiş. Kızım 7 yaşında
ilacı getirtip yaptır malı mıyım. Tek doz olarak mı yapılıyor. Bir de bu aşı ne kadar süre koruyucudur. Yardımlarınız
ve paylaştığınız bilgiler için çok teşekkür ederim. |
|
oyaoz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Su anda; GEREK YOK..... Turkiye'de, Meningokok Menenjit'i, senelerdir gorulmuyor...
Ugrastiginiza, emeginize,masrafa degmez... Burokrasiyi goruyorsunuz degilmi??? Bakanlik onay verecek, Eczacilar birligi getirecek... Allah kimseyi bunlara muhtac etmesin!! 6 ayda kendilerine saray yaparlar, ama siz 6 ayda, bir ilaci getirtemezsiniz... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|