Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Biberon Emzikleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBiberon Emzikleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
piar Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1671
Mesajın Direkt Linki Konu: Biberon Emzikleri
    Gönderim Zamanı: 17 Ara 2007 Saat 00:39
Merhabalar Erkin Bey... Oğlum ayın 27 sinde 5 aylık olacak ve ben şimdiye kadar sanırım biberon emziklerini steril ederken yanlış yaptım.Biberonlarla birlikte tencereye koyup öyle kaynattım.Ama öğrendimki su kaynadıktan sonra emzikleri koyup 5 dakika bekletmek gerekiyormuş.Şimdiye kadar yaptığım bu yanlışın zararları nelerdir?
2 tane açılı polikarbonat biberon 1 tanede cam biberonumuz vardı.Ama kaynata kaynata polikarbonat olan biberonlar deforme oldular.Bu yüzden yenisi almak istedim ama hep 0-6 aylık yazıyordu.Önümüzdeki ay 6 olacak ama yinede şimdi 0-6 olanını kullanmalıyım diye düşünerek geniş ağızlı olanlardan aldım.Peki 6 aylıktan sonra biberona 2 numara biberon emziği alıp takabilirmiyim yoksa 6 aydan sonra kullanılan biberonlardan mı almalıyım? Uzun oldu kusura bakmayın ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp derler değil mi:)Şimdiden teşekkürler......
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2007 Saat 09:06
Gülay Hanım Merhaba,

Öncelikle hassas davrandığınız için teşekkür ederim. Zira amacımız sorgulayan ve soran annelerin sayısının artmasını sağlamak. Polikarbonat biberonlar, benim burada daha önce bahsettiğim sizin de tecrübe ettiğiniz üzere fazla kaynatılınca deforme oluyorlar. Bunun yanında özellikle kauçuk emzikleri gereğinden fazla sıcak suda bıraktıysanız emzikler çürümüş olabilir. Bu emzikleri her kullanımdan önce iki ucundan tutup tüm kuvvetinizle çekip,uzatın. Emzikte gözle görünü bir değişiklik varsa kullanmayın.
Biberonun ucuna 2 numara biberon emziğini takıp, kullanabilirsiniz güvenle. Başka bir biberon almanıza gerek yok.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.