|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Oca 2015 Saat 14:37 |
Hocam Merhaba; Resimdeki bebek bir yakınımın oğlu 1 yaşında parmağını bıçakla kesmiş. Bir kaç doktora gitmişler her doktor farklı bir krem vermiş. sonuç bu... ben şimdi öğrendim fotoğrafı görünce hemen size sormak istedim. krem isimlerini bilmiyorum şuan ama isterseniz öğreneceğim. Sonuç daha vahim olmadan bizi lütfen yönlendirim hocam. sevgi ve saygılarımızla... ![]() |
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Krem kullandiklari icin,( bilhassa Kortizonlu krem kullanilinca) iste boyle si......!!
1- Oksijenli su ile temizlik yapilacak. 2- Batticon surulup, ACIKTA BIRAKILACAK... ASLA SARILMAYACAK... |
|
![]() |
|
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler hocam. İleteceğim dediklerinizi.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
küçücük bebek? bir parmak kesiği!?
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Manyak bunlar yaa!!!
Soyleyin, benim dediklerim yapsinlar, zaten 2-3 gunde duzelir. Simdiki Turk doktorlari nelere "kadir" goruyorsunuz... Doktora hic gitmeselerdi, simdiye kadar iyilesmisti.. Hem Kortizonlu krem verirler, ondan sonrada antibiyotik vermeye kalkarlar, |
|
![]() |
|
Tekrar tekrar teşekkür ederim hocam. sevgiler.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Atam 'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz' demiş ama emanet olmaya korkuyoruz ne yazık ki. İyi hekimleri bulmak çok zor çok.
Cahilliğimize, araştırmadan yöneltilen sorularımıza ve hazırcılığımıza sabır gösterdiğiniz teşekkürler hocam. Kendi adıma aklım aldığınca yazılarınızı okuyup dediklerinizi anlamaya ve uygulamaya çalışıyorum.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ataturk'un oyle bir lafi yok!!! O zamanki partililerin uydurmasi...
"Saglam kafa, saglam vucutta" lafi'da Ataturk'un degildir, Roma imparatoru Sezar soylemistir.. Zaten boyle yalanlarla o zamanin aptal politikacilari bugunun dincilerinin agizina sakiz vermislerdir... Ataturk'un Siroz'dan oldugu de YALANDIR.. O gunku aptal Proflar, Ataturk'teki kasintilarin sebebini bulamamislar, yok "Karinca isirmis" yok bilmem ne diye Atayi oyalamislardir... Avusturya'dan gelen doktor, daha odaya girer girmez, odadaki idrar kokusundan, Ataturk'de Bobrek yetmezligi oldugunu anlamis ve kasintilarin, bobreklerle atilamayan Ure'nin, ciltten atilmasi sonucu bu kasintilarin oldugunu gostermistir...Uygun tedavi ile Atayi rahatlatmistir.. Mosmor olan o zamanin doktorlari da; Bu fahis hatanin Turk milletinden saklanabilmesi icin, boyle uydurma laflar icat etmisler ve Siroz hastaligini on plana cikarmislardir.. Siz bilmezsinin, o Turk doktorlarinin ne namussuz olduklarini... Nazi Almanyasi'ndan; Turkiye'ye kacan Alman ilim adamlarini nasil kacirdiklarini bir bilseniz, akliniz durur.. Ataturk olmasa idi, bu supruntu hocalar, o Almanlarin tekini bile sokmazlardi, ulkeye.. Kacirmak icinde ellerinden geleni yaptilar..Eger O Alman hocalar kalsalardi, bugun Turkiyenin en az 2 tane Nobeli olurdu.. O Nobeller, Amerika'nin oldu.. Yani, konustukca, hatirladikca, asabim bozuluyor... Kadin dogumcularin en cok kullandiklari "Pap Smear" testini bulan doktorun, Istanbul Universitesinden kacirilan (kovulan) Papanicolai adinda bir Istanbul Rumu oldugunu kaciniz biliyor??? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Oca 2015 Saat 22:29 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|