|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
azrul
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: biktiran oksurukGönderim Zamanı: 19 May 2014 Saat 23:18 |
|
İyi çalışmalar kadir bey oğlum 2.5 yaşında daha önce de öksürük konusunda size danisdik kimi zaman sabrettik dediklerinizi yaptık bal limon vererek cold mix kullanarak kimi zaman antibiyotikle ateşlendi de tedavi ettik. oğlumun okdurugu bize mi çok farklı geliyor bilmiyorum gün içerisinde 2-3 gün sürecek şekilde abartmıyorum 3 _4 saniyede bir oksuruyor öksürük sesi psikolojimizi bozdu resmen. bronşit diyen oldu bronsiolit diyen oldu astım teşhisi kondu ventolini pulmicortu filoxitide' i haftalarca kullan diyen oldu sizle tanışmadan önce kullandık ama uzun zamandır kullanmiyoruz. sizce ne yapalım kadir bey . saydığım solunum yolu enfeksiyonlarindaki oksurukleri nasıl ayırt edebiliriz.bu kadar sık öksürük ne olabilir. şunu da belirtiyim nezle grip veya soğuk algınlığı yokken son derece normal hareketli cocugum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 May 2014 Saat 13:23 |
|
Antibiyotik gerektirenlerde:
1- Kan sayiminda WBC degeri, DAIMA cok yuksektir. 2- Daima; agizda koku ve dilde pas ile baslar. 3- DAIMA, solunum sayisi, asiri artmistir.. Bunlar yoksa, geri kalanlar, ister Grip olsun, ister Bronsiolit olsun, hepsi viral olup, ayni Grip gibi tedavi edilirler. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|