Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bilgi almak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bilgi almak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kızlarımın annesiyim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 454
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarımın annesiyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bilgi almak
    Gönderim Zamanı: 23 May 2023 Saat 14:58
Hocam merhaba 36 yaşında bayanım bir hafta önce baya stresli bı gün gecirmistim ondan sonra sırtım in sag arkasına bişey tutuldu sanki nekipirdanmaya ne nefes almaya müsade etmez gibi bugünde başladı kolumun birestigi izada sagl ağrısı on tarafimada yayiliyo hareket ettikçe  yakar tarzda agriyo yayilirken...bizeykaldirirkende hafifte olan bişey göğüs in tarafım agriyo

Düzenleyen Kızlarımın annesiyim - 23 May 2023 Saat 15:11
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118117
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2023 Saat 16:47
1- Zona olabilir. Ciltte kızarıklık ve hassasiyet vardır. Uçuk benzeri döküntüler olur.
2- Pleurodynia denilen "Yan ağrısı" olabilir. Viraldir, ağrısına Novalgin tablet iyi gelir. 2 tablet alın, en fazla
3x2 tablet alabilirsiniz. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarımın annesiyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2023 Saat 20:55
Hocam bugün yine başladı oyleki nefes alırken sirtimin sol yanı fena batıyor hareketlerim kısıtlı 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarımın annesiyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2023 Saat 20:56
Dediğiniz virusmu bu yine bu kadar sık tekrarlayan 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2023 Saat 21:57
Olabilir. Novalgin tablet kullanın. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarımın annesiyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2023 Saat 08:58
Hocam ağrıyı idare edebilirm diye novalgin almadım ama bugün daha çok şiddetli başladı esneyeneliyorum nefes lerim küçük küçük alıyorum ciğer filmi cektirsemmi 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2023 Saat 10:23
Röntgen bulgusu YOKTUR!! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.