|
Bilgi Paylaşımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2019 Saat 11:53 |
Hocam kızımın sınıfında diş doktoru velimiz var ben bu yaz kızımın dişlerine dolgu yaptırdım. Azı dişleri yandan bir parça kırıldı ve çürük oluştu yediği yiyecekler içine kaçıyordu rahatszılık verdiği için dolgu yaptırdım şimdi yedikleri içine kaçmıyor. Okullar açılınca doktor velimizin kızımı gördüm ve kızımla aynı 8 yaşındalar ve ağzında dolgusu varmı diye sorduğumda dolgu yaptırmadım dedi çürük dişi de yokmuş babası pedodontis aynı yaştaki tüm çocuklarda ağızlarında nerdeyse 7 veya 8 dolgu varken diş doktorunun çocuğunda çürük diş olmuyor. Arabada eşime dedim acaba şekerli gıdalar mı vermiyorlar ? yoksa flor kaplama yada flor mu kullanıyorlar dedim kafama taktım. Kendisine bu soruyu soramam çünkü okulda karşılaşmıyoruz sadece diş hekimliği fakültesi pedodonti servisinde görebilirim. Dişlerin çürümemesi için demek ki flor kullanıyorlar yoksa imkanı yok dişlerinde arza çıkmaması için sizin yorumunuz nedir hocam ? Ben kızımın dişlerine bakıyorum mutlaka fırçalar 6 ayda bir flor kaplatırım arada florlu diş macunu alırım ama çürüyor ne yapsak ta kesin bir yöntemi vardır çürük oluşmaması için ama biz bilmiyoruz. Sizinle paylaşmak istedim teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119034 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zymafluor VEYA BENZERLERINI KULLANIN.. Ben Turkiye'de calisirken, tek bir hastamin bile disi curumedi.. Bu PUST disciler nasil basardilarsa, Saglik bakanligindaki AHMAKLARI DA, ikna ederek, Zymafluor'un Turkiye resmi satisini yasakladilar. PUST bir tane degilki!! Devlet bile halkin DEGIL, pustlarin yaninda.. Zymafluor dunya da bir tek; Turkiye'de yasak!! Kacak gelen Zymafluor tabletlerin menseine bakin!!! Almanya basta olmak uzere, daha kac ulkede imal ediliyor. Turk Saglik bakanligi cok akilli ya!!! Halkini cok dusunur ya!!! Elbet bir gun bunlarin hesabi sorulacak!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Eyl 2019 Saat 02:07 |
|
![]() |
|
elif2 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 352 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kızım 13 yaşında,Kadir Hocamızı tanıdığmız 2.yaşından itibaren zymflour kullandık.Kzımda hiç çürük yok,yengemi ikna edemediğim için o dönem,aynı yaştaki yeğenimin dişlerinde dolgu var maalesef.
İsbatı olması amacıyla yazmak istedim.Kusura bakmayın hocam. Sevgiler,saygılar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|