|
bilgi rica |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gul78 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2020 Saat 14:12 |
Kadir hocam merhaba, amcam ve yengem aynı anda korona oldular amcam 12 gün önce taburcu oldu fakat yengem malesef 20 gündür entübeydi ve bugün vefat etti. Cenazeye mezarlığa gittim. aynı anda 4 cenaze ve bir sürü insan vardı açık havada herkes maskeli ama tabi sosyal mesafenin çokolduğunu söylemek mümkün değil.toplam ancak 5 dakika durmuşumdur mezarlıkta. sadece amcam elimi tuttu ve bende ona çok kısa sarıldım. bende iki kat maske vardı aynı şekilde onda da. sonra yakınlardan biri amcamın risk durumunun bu ay sonuna kadar sistemde devam ettiğini söylemiş doktorlar dedi. bu ne demekse bilmiyorum sonuçta 12 gün önce taburcu oldu ondan önce de 3 hafta hastanede yattı. hala mikrop olma ihtimali olabilir mi? bugünkü bu kadarlık bir temasla ben herhangi bir risk almış olur muyum? çok teşekkür ederim
Düzenleyen gul78 - 25 Ara 2020 Saat 14:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118973 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosverin, hepsi hikaye! Rahat olun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|