|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kartanesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 336 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kartanesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2016 Saat 09:19 |
Merhaba Hocam,
Oğlum 6 ay 19 günlük,4 kilo doğdu ve şuan 8 kilo 68 cm.yaklaşık 1 aydır günlük yoğurt veriyoruz onun dışında anne sütü.Geçen hafta uzun süren bir gribi atlattık.Ateş öksürük burun tıkanıklığı vardı.Çevrenin baskısına rağmen sizin tavsiyelerinizle sadece serum fizyolojik ve arada mandalina ve limon suyu ile geçirdik. Cuma günü bıngıldağının her zamankinden daha çökük olduğunu fark ettim ya da bana öyle geldi.Yattığı zaman daha düz ama oturduğunda çok basık.Elimle arada bakarım bıngıldağına ne anlayacaksam.Bıngıldağı zaten baya geniş.Doğduğunda troid hormonlarına da bakılmadı.Sizin eski maillerinizden hatırladığım kadarıyla troid hormonlarına bakılması gerekiyordu vakit geçti mi?.Bıngıldağındaki çöküklük(eğer gerçekten öyleyse)neden olabilir. Bir de cuma günü 6 aylık aşısı yapıldı o gün sıkıntımız olmadı ama cumartesi gecesi sürekli uyandı ve biryeri acıyormuş gibi ağladı. Poposunu silerken de ağladı poposunda çatlak olabilir mi varsa ne kullanmamız gerekir.3 4 aydır genel kontrole de götürmüyoruz,hastaneden hastalık bulaşacak diye çok kalabalık. Şimdiden çok teşekkür ederim Hocam.
Düzenleyen kartanesi - 19 Ara 2016 Saat 09:20 |
|
http://imageshack.us/
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu aydaki bebek bingildagi AYNEN: "....Yattığı zaman daha düz ama oturduğunda çok basık.." BOYLEDIR.. Bebek size gulumsuyorsa, yuzunuzu ciddi ciddi inceliyorsa, Hipotiroidi degil.. Asilar; 1 gun sikinti(Ates veya agri) yapabilirler... Popoda catlak olmaz, olabilmesi icin, capi;5cm'den daha kalin, sert kaka yapmasi gerekir.. |
|
![]() |
|
kartanesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 336 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kartanesi
Hocam Allah razı olsun çok teşekkür ederim.İçim rahatladı.Gülüyor,ellerini kaldırıp çevirme hareketi yapıyor ben şarkı söyleyince ama yüzümü incelediğine dikkat etmedim ama küpelerimi çekiyor :).Demek ki huysuzluk dönemindeyiz.Gece sık sık uyanıp meme de kalmak istiyor eee ben de 42 yaşına geldim.Geçenler de meniere atağı geçirdim uykusuzluk tetikledi galiba VE verilen betaserc hapını kullanmaya devam edemedim emdiği için.
Bu arada yıllar önce mesajlarınız içinde dikkatimi çeken bir yazınıza istanaden oğlumun videosunu çektim .Demiştiniz ki parmaklarını emmesi normal hele bir de 6 aylık olduğunda ayaklarını ağzına götürecek resmini çekmeyi unutmayın.Hem de nasıl senki meme emiyor cuk cuk. Bir de atak geçirdiğim gün acilde motilium nootropil ve adını unuttuğum bir ilaç karışımıyla serum verdiler o gün ve devam eden yakın günlerde sütüm öyle arttı ki buzluğa bile iki küçük kavanoz attım.Bu ilaçlarla emzirebilirsin dediler acilde ama halen kafamda soru işareti kaldı gerçi geçti gitti sizin bir sözünüz var ''olduysa ne yapacaksınız''.
|
|
http://imageshack.us/
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sutu arttiran; Motilium.. Nootropil hic bir ise yaramaz..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|