|
Biontech ve regl gecikmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mesb ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2021 Saat 10:21 |
Merhaba Kadir bey. Biontech ilk aşımı 08.07.2021 tarihinde oldum. O ay ki reglim 10 gün erken olmuştu. İkinci aşım ise 29.07.2021 tarihinde oldu. Aşı sonrası regl olamadım. Aşının regl düzenini bozması gibi bir durum söz konusu mudur? Haziran başında babam vefat etmişti. Stresten regl düzenim bozuldu diye düşünmüştüm. Bir süre daha bekledim olmayınca Dr a gittim. Herhangi bir gebelik durumu yok. Adet söktürücü olarak Duphaston verdi. 1 haftadır kullanıyorum ama hâlâ reglim başlamadı. İlacı kullandığınız halde kanama başlamazsa hormon testi yapalım dedi. Siz ne önerirsiniz?
Teşekkürler.
Düzenleyen mesb - 30 Ağu 2021 Saat 11:52 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konu benim branşım değil, Kadın Doğum doktoruna danışın.
|
|
![]() |
|
mesb ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|