Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bir ayda bu 4. Ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bir ayda bu 4. Ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Tugbi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tugbi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bir ayda bu 4. Ateş
    Gönderim Zamanı: 07 Oca 2024 Saat 04:12
Hocam merhaba oğlum 17 aylık bu ay hastalıktan kurtulamadık ağzında herpes çıktı tüm diş etleri şişti hiçbir şey yiyemedi süreç böyle başladı ardından 3 antibiyotik bitirdik  düşmeyen 40 lari gören ateş sebebiyle. Insan çaresiz kalıyor tam düzeldi derken 2 gün dışarı çıktık şuan yine ateş 39. Bu sefer ilaç vermedim soğuk kompres uyguluyorum sadece ama düşmüyor çıkıyor daha da üstünde bez hariç hiç birşey yok odada petek yanmıyor calpol vermedim ama ateş kaç olursa vermeliyim beklemeli mıyım 
Yukarı Dön
Tugbi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tugbi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2024 Saat 15:09
Hocam göz altı hafif mor bir gözünde ateş düştü gibi hala ara ara çıkıyor boynunda çok fazla beze var ateş olduğunda bunlar gözle görülecek kadar şişiyor evde kedi var onunla çok temas ediyor yani tüm ihtimalleri düşünüyorum neden oluyor bu ateş bilmiyorum kan testleri normaldi sanıyorum demir mi baktırsam
Yukarı Dön
Tugbi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tugbi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2024 Saat 15:18
Şimdi bakabildim dilinde sarımsı bi renk var pas sanırım ama 3 antibiyotik bitirdik geçen hafta yani napicam ben yeniden antibiyotik nasıl vereyim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118980
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2024 Saat 20:08
ILK hatayi Herpes icin Antibiyotik kullanmakla yaptiniz!!! 
Ne diye Turk doktor aklina uyarsiniz ki!! Bu cahiller, her atese antibiyotik verirler! Son 15 seneden beri;
 Turkiye'de  bir tane Grip teshis edilmis hasta YOK! 
Sakin, Turk doktora inanmayin, verdikleri BUTUN ilaclari hemen KESIN! 
Nedir bu "Kedi dusmanligi" anlamiyorum! Eskiden de; "ugursuzluk getiriyor" diye oldururlerdi!! 
Yukarı Dön
Tugbi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tugbi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2024 Saat 00:04
Yok kedi zaten aileden ona düşmanlık ettiğim yok bizim ihmalimiz aylık aşılarını aksattik çocuk da çok haşır neşir alerjik de olabilir her ihtimali düşünüyorum. Şuan düştü ateşi gün boyunca çıkmadı bal limon sarımsak kürü yaptım ama dilindeki pas lekesi devam ediyor 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118980
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2024 Saat 02:51
Cocuklarda allerji olmasi son derecede nadirdir. Allerji olayi seneler boyu ayni madde ile temas sonucu 
ortaya cikar.
Bu yuzden de, misal; cocuklarda Penisilin allerjisi OLMAZ! Seneler sonra cok sayida penisilin ile kasilasinca
 ortaya cikar! Turk doktorlarinin gazina gelmeyin. Onlar bilemedikleri HER duruma; "allerji" derler!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.