|
Bir haftadır öksürük ateş burun akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ara 2023 Saat 19:01 |
Hocam merhaba,
Ne olur bana bir yol gösterin kafayı yiyeceğim. Hocam oğlum 4 yaşında 17,600 kg Geçen hafta pazar günü doğum günü yaptık akrabaları geldi pazartesi oyun parkına gittik ve akşamına grip belirtileri başladı. Salı akşamına doğru ateşi yükseldi sadece başı ağrıyor diye birkez calpol verdik ve perşembe günü doktora götürdük Doktor perşembe günü domuz gribi için sürüntü aldı temiz dedi aferin plus verdi ve aeruıs verdi sadece aferin plus kulandık. Oğlumda cumartesi itibari ile balgamlı aşırı öksürük başladı ve dün itibari ile tekrar ateşi yükselmeye başlayınca bu akşam farklı bir doktora götürdük. Dinledi baktı ve ciğerlerde hırıltı var zatüre olabilir dedi röntgen çektirdi. Röntgen sonucuna baktı temiz dedi aşağıda paylaştığım ilaçları verdi geçmesse çarşamba gelin kan sürüntü testleri tahlilleri yapacağız vs dedi. Hocam röntgeni ve ilaçları paylaşıyorum lütfen bana bir akıl verin. Çocuguma boşuna radyasyon verdiler artık bunların ümüğünü sıkmamak için kendimi zor tutuyorum.ateşimiz hala bir haftadır devam ediyor 37-38,5 arası Saygılar Düzenleyen Ercan52 - 18 Ara 2023 Saat 19:31 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119010 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ONCE; Aferin plus vererek; "Sahtekarligin 1. Safhasi" basari ile uygulanmis!!
Tabii ki, Aferin etkisi ile hastalik akcigerlere inmeye calisacak, neyse ki yaninda Aerius KULLANMADIGINIZ icin inenememis!!! Bu sefer; garantili INSIN diye, Ventolin ve Kortizon vererek; "Sahtekarligin 2. Safhasini" uygulamis!! Hayirlisi ile bu ilaclari kullandiginizda da, 7-10 gun sonra cocugunuz bir gece acilen tikanacak ve ambulans ile hastanelere gidip yatirilacak. "Sahtekarligin 3. Safhasi" da bu sekilde uygulanmis olacak!! NASIL olurda bu assagilik sahtekara kanarsiniz?? SAKIN; o ilaclarin tekini bile kullanmayin. "Sahtekarligin 3 Safhasi" ve "Tesekkur ve 1 senelik tecrube" yazilarini sabit Forumdan okuyun. Sadece benim; Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ederim. Ne yazıkki kandırıldık. Hocam ventolin vs vermeyeceğim. Hocam sizce röntgen nasıl röntgende bir sorun gözüküyor mu ? Ve hocam bu ateşin böyle 1 hafta sürmesi normal midir ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119010 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Rontgen temiz. Sadece "teknik" hatali cekim var. Biraz DONUK ve cok yumusak(az sua ile) cekilmis.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam. Hocam nebülazötörün içine serum koyup versem çocuğa bir zararı olur mu ? Sizden teyit almadan bu şekilde vermek istemedim ( ventolin ve cortair almıştım çöpe attım )
Hocam birde hastanede bize çok üstelediler orada vereceklerdi buharı ben kabul etmedim iyikide etmemişim
|
|
![]() |
|
Hocam oğlum 11 gibi uyudu
En son sabah aferin vermiştik. Akşam sizle konuştuktan sonra ilacı kestim Buharlı bir duş aldırdım Ardından bir güzel bal soğan suyu içirdim Bir güzelde portakal suyu yakasına bir damla coldmix damlattım Nebilazatörün içine bir miktar serum fizyolojik koyup buhar verdim Uyuduğundan beri bir kez bile öksürmedi. Sadece burnu tıkalı Bu lanet doktorlar benim çocugumu bir haftadır mahvetti o aferin ilacı ile. Çocugum bir türlü iyileşemedi bir haftadır ateşi daha düşmemişti Akşam gittim yine bir güzel özelde röntgeni kitlediler parasındads değilim peki ya radyasyon? Birde çocuğuma orada yatış verip ventolin vereceklerdi iyiki kabul etmedim. Bunların yaptıkları hak mıdır hocam ? Bunlar bu cesareti kimden alabiliyor ? Bunları kime şikayet edicezde değişecek. İnanın çok müşkil bir durumda kaldık. Siz olmasanız belkide ben ventolini verip çocugumu daha kötü duruma getirecektim. Çok teşekkür ederim iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Nebülazötörün içine serum koyup versem
Bu kadar SACMA bir sey olamaz.... Kesin SALAK bir Turk doktor icadidir. Serum Fiz icindeki "tuz" miktari zaten binde 9! Onu bir de suyun icine koydugunuzda, nerede ise sifir tuz elde edersiniz. Illaki "tuz" kullanacak iseniz, dogrudan Nebulazitor icindeki suya tuzu atin, daha etkili olur. Turk doktorlarinin HICBIR tavsiyelerine inanmayin! Hicbir konuda, hicbir bilgileri yoktur! Kimden cesaret aldiklarini yazarimda, "ceremeye verecek para yok!!" Saglik bakani, Hastane zincirleri sahibi olursa, gerisini siz dusunun. Ozel Hastanelerin cogu bu sahtekarliklarla para kazaniyorlar!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Ara 2023 Saat 03:04 |
|
![]() |
|
O kadar haklısınız ki. Badem bıyıklar sağolsun diyelim hocam.
Bu arada hocam size bir şey daha sormak istiyorum. Hocam bir kaç haftadır yakşalık 3. Kez oldu bu, Gece uykuya daldıktan bir kaç saat sonra kalkıyor sanki uyumuyormuş gibi bişeyler anlatıyor. Dün gecede oldu gece uykusundan uyandı ayağa kalktı birkaç hareket yaptı elleriyle sonra yattı ve uyudu. Bu neden oluyor olabilir sayın hocam bu ciddi birşeymidir internette epilepsi nöbeti falan yazıyor Allah korusun ama size sormk istedim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|