|
Bir soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2020 Saat 21:19 |
Hocam merhaba kızım 8 aylık poposu pişik gibi başladı bir hafta oldu bu şekilde ve iyilesmedi. hangi ilacı kullanmamı ne yapmamı önerirsiniz.saygilar
Düzenleyen fatma8266 - 27 Nis 2020 Saat 09:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kakali bez, biraz uzun sure kalmis.
1- Eczanede; %3'luk Borik asitli su hazirlatin. Bunu her temizlikten sonra surup, arkasindan, Desitin, SebaMed, Nivea veya Popolin gibi kremlerden birini surun. 2- Yeni eczacilar, bu solusyonu hazirlamasini bilmezler, bileni bulamazsaniz, siz evde kendiniz hazirlayin. 300ml suya; 9 gram (10'da olur) toz Asit Borik koyup,calkalayip eritin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Nis 2020 Saat 22:10 |
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Peki hocam.esim karantinada ben yalnızım evden çıkamıyorum.yarin zabitayi arayacağım.eger temin edemezlerse borik asitli suyu alternatif olarak önereceğiniz ilaç varmı hocam sağolun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dedigim kremlerden birini kullanin.
|
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yardım amaçlı yazmak istedim, benim kızım da böyle olurdu, hocamızın tavsiyeleri anında sonuç veriyor. Kızımın cildi hassastı, Ben her kakadan sonra su ve sabunla yıkardım, ve altını her açmaya pişik kremi kullanıyordum, düzelse bile yıkamaya devam ediyordum. Öyle öyle aynı tablo bir daha olmadı.
|
|
![]() |
|
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba,
Umarim mesajımı görürsünüz. Çocuğumun tortikolis ameliyati olma durumu vardi. Ama suan ameliyatlar erteleniyor sürekli. Ameliyatin 2.5 - 3 yaşlarda yapılması geç mi olur? Gerçi öncelikle siz turkiyeye geldiğinizde size muayene olmak en büyük önceliğimiz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
gec olmaz..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|