Merhaba ;
13 aylık 12,3 kg 81 cm nurtopu gibi bir oğlumuz var. halen anne sütü alıyor. bir aylıkken bronşitin eşiğinden dönmüştük sebebi bu mu bilmiyorum ama bağışıklığının düşük olduğunu düşünmeye başladım. bu kış son seferi halen devam etmekle birlikle 4 kez gribal enfeksiyon yaşadık. 2 sefer ilaçsız atlatmaya çalıştıysak da birinde antibiyotik birinde peditus ve ventolin kullanmak zorunda kaldık. kabul ediyorum ilaç yanlısı olmamakla birlikte evhamlı bir anneyim. ama bu son hastalık oğlumu da beni de çok yordu. dr umuza güveniyorum ama sizin de fikirlerinizi almak istiyorum hocam. tam geçti derken tekrar burun akıntısı hafif öksürükle yeniden başlıyoruz.
şu anki durumumuz da dün sabah başlayan burun akıntısı ve gece akıntıdan dolayı gelen öksürük, şu ana kadar 37 üstü ateş görmedik. serum fizyolojik kullanıyoruz ama burun aspiratörü kullanamıyoruz. burnu tıkalı olduğu için anne sütü alımı da rahat ve yeterli olmuyor çünkü ememiyor. sinirleniyor. ne yapabiliriz ? dr umuz sambucol 1-12 adında bağışıklık güçlendirici bir gıda takviyesi önerdi. sizin yorumunuz nedir? bu kışı en az hasarla nasıl atlatıp oğlumuzu güçlendirebiliriz.
Bu arada ;doğal yollardan faydalanmak için gün aşırı ıhlamur, kök zencefil, ayva yaprağı, karanfil ve çubuk tarçından bitki çayı yapıyoruz. meyve ve sebze tüketimi hem organik hem de yeterli miktarda.
ilginiz için şimdiden teşekkürler.