Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Birkaç sorum olacak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Birkaç sorum olacak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Eceyuksel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 166
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eceyuksel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Birkaç sorum olacak
    Gönderim Zamanı: 07 Kas 2021 Saat 10:54
Kadir hocam Bu sene geçmeyen öksürüklü bir grip var ortalıkta. Ekimden beri 22 aylık oğlumda 1. Sınıfa giden kızımda hasta. Bal limon burun temizliği sizin önerilerinizi uyguluyorum. Size sorum şu KBB Dr una bir buçuk aydır olan yeşil burun akıntısı tekrarlayan ateş öksürükle fikir almak için gittik multisef 12 tane erdostin şurup iburamin yazdı. Ben acaba uzun süren burun akıntısına önerisi olur mu yada sinüs röntgeni çekilir mi diye sormak istedim. Kulak muayenesi ile elmacık kemikleri çok dolu çocuk çok kötü diye ilaç reçete etti. Almadık ama iliadin 5 gün tekrar 5 gün kullandım hala yeşil burun akıntısı özellikle sabah kalkınca normal mi. Ayrıca kulak ve ağızdan elmacıkları çok kötü çocuk mahvolmuş dedi ama biz ilaçsız iyiyiz hocam. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120805
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2021 Saat 19:25
Ekim basindan beri, bu konuyu anlatiyorum. 
Bugunden geri giderek eski cevaplarimi okuyun. 
SAKIN KBB nin etkisi altinda kalmayin, inanmayin.
"Yesil akinti", zaten hastaligin sonuna geldiginizi gosterir. 
Yikan dokulardan aciga cikan Hemoglobin, once Biliverdin(yesil renk) sonra, Bilirubin(Sari renk)e donusur. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.