|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlemek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 May 2016 Saat 03:18 |
Merhaba hocam 22 aylik 10 kilo ve 75 cm boyunda 1 oglum var bobrek tasi cikti her iki bobregindede var 2 ay once on gun iyeden hastanede yattik sonra ameliyatla bir bobreginden 1 cm ulasmis onu aldilar stent taktilar digerleri dokule bilir dediler 2 gun oncede tomografi cektik ne durumda diye sonuclar 1 hafta soonra cikiyor ve bu gun farkettim yavrum işeyemiyor ve huzursuz ne yapabilirim alti bagli bezi kupkuru ne yapmaliyim yardim ederseniz sevinirim simdiden Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elinizdeki butun tahlil ve filmleri bana yazabilir/gonderebilirmisiniz?
|
|
![]() |
|
ozlemek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cok zor oldu ama sonunda gonderdim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
IYE yok.. Antibiyotik verirlerse, sakin kullanmayin. Bu yasta bobrek tasi, biraz garip. Mutlaka taslarin ne cins tas oldugunun incelenmesi iyi olur. Hic verilmedi ise, hemen 1 ampul Dvit3 icirin. D vitamini eksik oldugunda, kemiklerden asiri Dvitamini sokulur ve idrarla atilir. Agri oldugunda en iyi ilac: Novalgin surup, gunde:4x1 olcek(5ml) dir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|