|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didemerve ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2015 Saat 15:13 |
Doktor bey merhaba. Kızım 7,5 yaşında 25 kılo. Ikı gündür boğazım acıyor yutkunurken dıyor. Tanflx sprey sıkıyorum ara ara. Bugün boğazına ışık tutup baktım. Sağ tarafında boğaz deliğine doğru beyaz bi yara var. Afta benzıyor şu dudakta çıkan. Ateşi yok. Ara sıra bi halsizleşiyor. Eski maillerinize baktm ama hep ateşten bahsedılmiş. Limonlu zencefilli ılık su da yapıyorum. Boğazını vicksle ovdum. Bunun arkası ateş mi?ne yapmalıyım?4 aylık kızım var ona da bulaşır mı?
|
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118220 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece sprey kullanin, baska bir sey gerekmez.
|
|
![]() |
|
Didemerve ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Dr bey bir de 4,5 aylık kızım var. Huzurlu bir bebek ama agladığı zamanlar kulağını asılır oldu. Kulak kepçesinde kuru döküntüler oluyor. Temizliyorm tekrar oluyor. Kulağı da kızarıyor ara sıra. Parmagımla bası yapınca gözünü kapatıyor rahatlar gibi. Büyükannesi kulagı agrıyor bunun sıcak kompres yap dedı. Hatta süt dedı ama zararlı oldugunu bılıyorm. Sıze sormadan bır şry yapmak istemedım. Yakında grıp falan da olmadı. Teşekkürler
Düzenleyen Didemerve - 16 Eyl 2015 Saat 01:46 |
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118220 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O gordukleriniz, kulagina kacan "kusmuklar" olabilir.
VEYA: 1-2 hafta evvel gecirdigi bir Grip nedeni ile kulagi akiyor olabilir. SAKIN bir sey damlatmayin, 3 gun; Iliadin damla, gunde:2x2ser damla her iki burun deligine damlatin. Annenizin onerileri tamamen, eskiden, kulak zarinin delinmesini kolaylastirmak icin yapilan usullerdi. Zira onlar Oztaki borusunu ve calismasindan bi-haber olduklarindan, zarin delinip, sivinin bosalmasini ve agrinin gecmesini bilirlerdi. Sakin dinlemeyin. Kulak agrisi oldugunda, bastirdiginizda; degil rahatlamak, yeri-gogu yikar... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Eyl 2015 Saat 02:14 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|