|
boğaz ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Tem 2021 Saat 15:00 |
hocam kızım 8 yaşında ve yaklaşık 23 kilo.. boğazı çok ağrıyor.. ışıkla baktım kızarmış.. viral belli.. ama ağzını açamıyor acıdan.. boğazı çok ağrıyor.. ağrısını dindirmek istiyoruz ama sprey kullanamıyor.... hocam küçüklüğünden bu yana ağrı kesicilere karşı bir dayanıklılığı mı var nedir.. başı da ağrısa, boğazı da ağrısa ağrı kesiciler ağrısını kesmiyor.. ki ben ağrı kesici pek veren biri de değilim.. ateşi yok hocam sadece boğazı çok fazla acıyor... hocam biraz daha etkili ağrı kesici şurup ne verebliriz... biraz olsun ağrısı kesilsin..
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam eşim şimdi eczaneye gitti.. calpol ağrısını kesmiyor deyince aferin plus vermiş... ve 6-12 yaş arası çocuklara 22-43 kilo çocuklara 2 ölçek diyor... kızım tam da 22 kilo ... içirelim mi hocam..içirirsek 2 ölçek mi verelim? ya da başka bir ağrı kesici ne önerirsiniz... sizin cevabınızdan sonra içireceğim hocam...
Düzenleyen leyli - 13 Tem 2021 Saat 16:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN kullanmayın.
Aferin ve Calpol her ikisi de; Parasetamol ihtiva eder. Bu Eczacı cahilin teki.. Novalgin şurup, günde: 3x1 ölçek kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Hocam novalgin verdik. Hem de 1.5 kaşık..ama ağrısını malesef kesmiyor. Malesef hiç bir ağrı kesici ağrısını kesmiyor..Çok ilginç...küçüklüğünden bu yana böyle..viral enf. Kesmiyor ağrı kesiciler.... ne yapabiliriz hocam ..ağrıdan ağlıyor sürekli.... acile bu sebeple gitmek istemiyoruz..sadece boğaz ağrısı var..Çok kızarmış
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Strepsil (Honey&Lemon) Pastil, şeker niyetine verin.
|
|
![]() |
|
Hocam ondan da aldık.. nerdeyse saatte bir ağzına alıyor.. ben ayrıca ballı limonlu ılıklı su veriyorum..bütün gece boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı vardı..hiç uyumadık..ağrı devam... Hocam bu kızın ağrısı olduğunda hep böyle acı mi çekecek.. hiç bir ağrı kesici işe yaramıyor....ne ile alakalı
Düzenleyen leyli - 14 Tem 2021 Saat 09:04 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kullanabilse; "Tantum Verde Sprey" işe yarar.
|
|
![]() |
|
Hocam aferin plus prospektüsünde burın tıkanıklığına da endike yazıyor..novalgin yerine aferin plus 2 ölçek versek olur mu, yoksa aferin plus çok zararlı bir ilaç mı..Hocam bir de gece boyu burnu şeffaf aktı..şimdi yeşil yeşil geliyor...
Düzenleyen leyli - 14 Tem 2021 Saat 09:19 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|