|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ssarioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2014 Konum: KARABÜK Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ssarioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eki 2014 Saat 11:56 |
Merhaba Doktor bey, Sürekli forumu takip ediyoruz ve değerli bilgilerinizden istifade ediyoruz. Öncelikle teşekkür ediyorum. Oğlum 38 aylık, 16 kilo. 4 gün önce hafif ateşi çıkmaya başladı ve gecesinde ılık kompresler ile ateşi kontrol altına almaya başladık. 3 gün boyunca ateş düşemedi ve boğazındaki iltihap ağız içine yayılmaya başladı. Özellikle diş etleri ve dudaklarında yaralar oluştu. 3. gün sonunda doktora gitmeye karar verdik. Kulaklarında kötü bir koku vardı. KBB uzmanı tympanogram ve işitme testi istedi. Testlerde sorun çıkmadı ve kulaklarında bir sorunu olmadığını, asıl sorunun boğazlarında olduğunu söyledi. Kan tahlili istedi. kan tahlilinde; CRP 32.5, MCH 26.8, RDW-CV 11.61, LYM% 15.99, PDW 18.54, NEU% 71.36, MON#0.9702, BAS% 1.253, BAS# 0.1132, diğerleri de normal aralıklarda. KBB uzmanı 0 - 5 mg/L olması gereken CRP değerinin 32.5 olmasından dolayı ağır bir enfeksiyon geçirdiğini ve antibiyotik tedavisine başlayacağımızı söyledi. İlaçlarımız ENCEF günde 1 kez, DOLVEN günde 3 kez, Nazosfer günde 3 kez ağızdaki yaraların üzerine, SUPRAVİT günde 1 kez. Bugün henüz ilaç tedavisinde 2. günümüz fakat ateş hala devam ediyor ve yaralardan dolayı gıda alımı da çok zayıf. Tedavi şekli doğrumu? Ne önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gene ayni SAHTEKARLIK.... WBC degerlerini artik hasta aileleri hakikati ogrendikleri icin, one surmuyorlar, CRP'yi one suruyorlar.
Bu namussuzlarin isin dogrusunu bilmemelerine imkan yoktur. Sirf Antibotik gerekmedigi halde Antibiyotik yazabilmek icin bu SAHTEKARLIGI yapiyorlar... CRP'nin 2 kullanim yeri vardir. (Belki 20. anlatisim) 1- Kalp krizi veya Iskemilerinde (Kardiak risk durumlarinda) CRP degeri:0-5 araligindadir. 2- Enfeksiyonlarda ise bu aralik, 40-200 arasindadir... O assagilik doktorun bunu bilmemesine imkan yok... SAKIN: Verdigi hicbir ilaci kullanmayin. Tam bir sahtekar..Bunlara o kadar hakaret ediyorum, muhteremler sadece: "Yarabbi sukur" diyorlar... Cocugunuzda; Herpangina baslamis, Viruslerin yaptigi bir hastalik olup (Ucuk virusunun ilk defa vucuda girmesi ile olur)ve tam 1 hafta surer. HICBIR ilac ile duzelmez... O namussuz akli sira cocuk iyilesmeyince, bedemcik-geniz eti ameliyatlari icin zemin hazirlayacak... Sadece: Yemek oncelerinde; Dentinox jel surerek biraz agrisini alin, yemek sonralarinda da, Pyraldin(Pyralex) solusyon surun.. Ilk 4 gun feci kotu gecer,cocuk tukrugunu bile yutamaz, ondan sonrasi, yukus asagidir... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Eki 2014 Saat 22:37 |
|
![]() |
|
ssarioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2014 Konum: KARABÜK Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ssarioglu
Cevabınız için çok teşekkür ederim doktor (kelimenin karşılığını ender bulduğu anlarda biri) bey
Bu durumda ağız antiseptiği olarak buca blue kullanmamız doğru olur mu? Kullanabilirsek ne düzen ile kullanalım. Allah razı olsun...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O ilaci; vakt-i zamaninda, Sultan Palamut devrinde kullaniyorduk, HICBIR ISE YARAMAZ....Sadece yatak-yorgan, yastik maviye bulanir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ssarioglu
Verdiğiniz değerleri bilgiler için çok teşekkür ederiz Doktor bey, Dün gece ilaçları eczaneden aldım. Pyraldin'in içinde salisilik asit olduğu için gece süremedim. Ağlayıp ateşinin çıkmasından endişe ettim. Ateş dün sabahtan beri düzenli. 37 +-0,5. Birazdan kahvaltısını yaptıktan sonra annesi sürecek. belki biraz yakacak ama oğlumun iyiliği için katlanacağız. ![]() Sağlık il Müdürlüğüne durumu anlatan dilekçemi yazdım. Birazdan faks çekeceğim. Fakat şu an o kadar kötü durumdayız ki. Yaşadığımız ilde 2 özel hastane, 1 araştırma hastanesi, birde çocuk hastanesi var. ve sıra ile tüm çocuk doktorlarına çeşitli zamanlarda gittik. Saçma sapan teşhis ve tedavi yöntemleri sebebiyle artık hiçbir çocuk doktoruna gidemez duruma geldik. Uzman Doktorlara gitmeye başladık, koyulan teşhise bak. Oğlumda uçuk çıkmış, bize ağır enfeksiyon deyip dayıyor antibiyotikleri. Uçuğu görüp bunun uçuk olduğunu bilemiyorsa, yazıklar olsun. Bilipte yazdığı ilaçlardan komisyon alıyorsa, zehir zıkkım olsun. Yanlış tedavi uygulayıp ileride ameliyat parası alırım diye hesap ediyorsa... ![]() Ben sizden razıyım Allah'ta sizden razı olsun.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|