Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - boğaz enfeksiyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumboğaz enfeksiyonu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kimyaci58 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesajın Direkt Linki Konu: boğaz enfeksiyonu
    Gönderim Zamanı: 25 Ara 2013 Saat 22:53
iyi akşamlar hocam.kızım( 2.5 yasında 14 kilo 92 cm )işten döndüğümde ateşliydi ,sürekli bacaklarım ve gözüm ağrıyor diyordu.hemen dr götürdük tonsilit dedi antibiyotik verdi ama biz sizden öğrendiğimiz üzere kan tahlili istedik.wbc 17.34 çıktı agumentin es verdi dr 2*1 ölçek.bakteriel enfeksiyon antibiyotik kullanmalıyız ama bunu kullanmamızı önerirmisiniz yoksa ne önerirsiniz sorup ona göre başlamak istedim. çok teşekkürler 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119158
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2013 Saat 23:20
Laboratuvar, doktorla anlasmali olup, kasten yuksek deger yazmis olabilir. Deger, cok sinirda!!
Siz agizina bakin: Dilinde kalin kirli beyaz-sari bir pas varsa ve kotu bir agiz kokusu aliyorsaniz, antibiyotigi o zaman baslayin, yoksa gerekmez.
Aug.tinES600, 20KG'IN USTUNDEKI COCUKLARDA KULLANILIR. Bu ilaci iade edin, eger gerekiyorsa, Aug..tin 400 alin ve gunde:2x1 verin, siseyi bitirin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2013 Saat 00:00
teşekkürler hocam. geçirdiği diğer viral enfeksiyonlardan farklı olarak bu sefer ağız kokusu ve dilde pas vardı ama emin olmak için istedim tahlili.sayenizde bilinçli anne babalar olduk.son üç hastalığımızda hiç ilaç kullanmamıştık öncesi zaten bir felaketti antibiyotik çöplüğüydü.geriye dönüp baktığımda o kadar antibiyotiğin sadece bu seferle birlikte üç tanesinin gerktği için kullanıldığını düşünüp üzülüyorum. ayrıca benim çocuğum 8 kiloyken bile bize aug...tin es verilmişti ve galiba tüm bunlardan çok sık hastalanan bir kızımız oldu.bundan sonrası sayenizde daha iyi olacak herşey için teşekkürler.sağolun
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2013 Saat 11:25
Hocam augmentin 400; 70mL ve 100mL olarak satışta. Hangisinden alıp bitene kadar kullanmalıyız.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119158
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2013 Saat 19:48
70ml ve 100ml, sislerin HACMINI gosterir.
Gunde 2x1olcek (2x5ml=10ml) verecegimiz icin, 70ml, bize 1 hafta yeter, 100ml'ye gerek yoktur..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.