|
boğaz enfeksiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
MRTECVT ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ara 2021 Saat 11:14 |
![]() hocam Mete 9 yaşında 2 dk bir öksürüyor burnu tıkalı dilinin görünümü bu şekilde gece sırtından düdük sesleri gelince 1 puf ventolin yaptım rahatladı uyudu.sabah tekrar öksürükle uyandı nefes aldıkça öksürüyor sıcak buhar limonlu bal verdim tuzlu suyla gargara yaptırdım.boğazı bu şekilde antibiyotik gerekir mi.?
|
|
![]() |
|
MRTECVT ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam evde augmentin 400 mg var.
|
|
![]() |
|
Hocam doktora gittik macrol yazdı 3 gün kullanılacak dedi. ciğerler sıkışık olduğunu ventolin puf verdi. Hocam her grip olduğunda ciğerlere iniyor aynı durumu yaşıyoruz ventolin almadan düzelmiyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117725 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Astim ilaci olan; Ventolini verdiginiz icin oluyor.
Turk doktorlarinin en meshur sahtekarligi budur! Asla Grip teshis etmezler. 9 seneden beri hic Grip teshisi konuldu mu? Boyle bir sey mumkun mu? Siz boyle sahtekarlara devam ettiginiz surece, hastaliklari bu sekilde, devam edecek. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi Forum ilk sayfasindan okuyun. Griplerde; vucut savunma kasti ile, bronslarda kismi bir daralma yapar. Siz bu sekilde bronslari genisletirseniz, SAHTE bir iyilik hali olur ama, daha beter tekrarlar. Tek basina dildeki "Pas" ile Antibiyotik baslanmaz.. Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi olmasi sarttir. |
|
![]() |
|
Hocam ventolin kullanmasamda grip geçirdiğinde ciğere iniyor ventolin bende vermek istemiyorum ama nefes alamıyorum dediği için vermek zorunda kalıyorum. Daha önceki yazışmalarımızda nefes almada zorluk çekerse, sırtından değişik sesler geliyor böyle durumda ventolin puf yapabilirsiniz demiştiniz. Şimdi ne yapayım bilmiyorum. Macrol u kullanayım mı? Öksürmekten boğazım ağrıyor diyor. Sizin grip için dediklerinizi yapıyorum buhar limon bal odasını serin tutuyorum. Ventolin puf keseyim mi? Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim.
|
|
![]() |
|
Hocam şimdide nefes alamıyorum diyor ne yapacağımı bilemedim ilk defa bu kadar çok öksürüyor eskidende nefes alamıyorum dediği zamanlar olmuştu ama öksürük böyle değildi şimdi çocuk öksürmekten yıprandı macrol u vermedim. Balgamı çıkarmakta zorlanıyor perebron işe yarar mı? Ventolin pufun zararı olur mu? Durumu daha kötüye gidecek diye korkuyorum.
Düzenleyen MRTECVT - 12 Ara 2021 Saat 22:22 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117725 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bricanyl surup, gunde:3x1 olcek baslayin, rahatladikca dozu azaltarak kesin, aralarda gene sikisirsa;
Ventolin puf kullanin.
Macrol gereksiz. |
|
![]() |
|
Hocam sabah 06.00 da ventolin puf yaptım öğlen ve akşam bricanly 5ml verdim rahat nefes alıp veriyor. Balgamını rahat çıkartıyor.
Her grip olduğunda aynı durumu yaşıyoruz alerji doktoru akciğerleri alerji den etkileniyor demişti toza küfe alerjisi var. Bir ara zytrec kullanmıştım. Soğuk buhar makinesi bize fayda sağlar mı? Hava temizleme cihazı mı almalıyım. Hocam ilaç vermesemde grip akciğere iniyor nasıl önleyeceğim. Abisi 12 yaşında onda böyle bir durum yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|