|
Boğaz kızarıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Turuncusever ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turuncusever
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2024 Saat 11:31 |
Merhaba hocam fırsat buldukça makale ve eskiden sorulan soruları okuyorum .Mayıs ayında 6yaşına girecek anaokuluna giden bir kızım var iki üç gündür hafif hafif öksürük vardı ilaç kullanmadan sık sık burun temizliği yaptırdım gece sabaha karşı bir öksürük atağı ile uyandık su buharı tuttum rahatladı sabahta babası aile hekimine götürdü ciğerleri temiz ateş yok zaten hiç olmadı babasına da göstermiş bakın boğazları nasıl kızarmış diye ve hemen bir antibiyotik tabi üstüne de çok çabuk ciğerlerine iner diye de eklemiş ben antibiotiği vermedim sadece tuzlu su ile gargara yaptırıp burnunu temizliyorum ateş dilde pas agız kokusu v.s de yok daha öncede bu konuda rahatsızlığımı dile getirdim bizi nasıl korkutuyorlar böyle hocam kullanmazsan ciğerlere iner ama ben yine de kullanmayacağım o antibiyotiği çocugun genel durumu iştahı da iyi az biraz burnu tıkanıyor devamlı aman aman bir öksürük de yok ama acaba demeden de geri alamıyorum kendimi doğru yolda mıyım hocam..ilerletmekten korkuyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Esas; "Cigerlerine inme" olayi, onlarin verdikleri sarlatan ilaclari ile oluyor!!
Sakin Turk doktoralra cocugunuzu goturmeyin!! Ne yapacaklari BELLI! Eskiden hepsine Astim diyorlardi, simdi daha karli oldugu icin; Zaturre diyorlar. Gargara ile belki bakterileri uzaklastirabilirsiniz ama keriz Turk Prof. larinin TVlerde anlattiklari gibi, viruslari YOK EDEMEZSINZI! Bakteriler vucut satihlarina yapisarak hastalik yaparlar. Viruslar ise, vucuda geldiklerinde, bilhassa; solunum ve sindirim yollarinda aninda hucre icine girerler. Bu ahmak Prof.larin sandiklari gibi satihlarda durmazlar! Turk Tip Fakultelerinde, dogru durust bir Virus bilgisi YOKTUR! Gecen seneye kadar bu sahtekarlar, asla Grip teshis etmiyorlardi!! Viruslari yok sayip, butun atesli hastalara Antibiyotikleri dayiyorlardi. Yazilarimi ve yazarlar kismindaki makalelerimi okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|