|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kuzumismail ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kuzumismail
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haz 2015 Saat 04:35 |
Merhaba,
5 yaşında ki oğlumun tam 4 gündür ateşi düşmüyor. Boğazı kırmızı ve şişti. Bu gün bademciklerde beyazlıklarda görünüyor. Ateşi çok yükseldiğinde kusuyor.burnu tıkalı ve akıyor(beyaz şeffaf. ) Ateş düşürücü veriyorum ateş tam düşmüyor ancak 4-5 saat sonra tekrar iyice yükseliyor.tavsiyelerinizi rica ediyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates ile fazla ugrasmayin. Ancak agrilari da olursa, ates dusurucu verin. Sadece; Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Ates yaninda: agiz kokusu ve dil ustunde pas olursa, o zaman antibiyotik dusunulur. |
|
![]() |
|
kuzumismail ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kuzumismail
4-5 saatte bir ateşi,ayakları buz gibi olarak yükseliyor . Dol.. Veya cal.. Ateş düşürmek için vermelimiyim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kuzumismail
Sol kulağının altı neredeyse boynuna kadar şişmiş
Genel hali de iyi değil.birşeyler içirmek istediğimde su meyve suyu çay vs karnım ağrıyor diyor reddediyor??? Ateşi halayüksek ayakları ısınmıyor bir türlü |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kuzumismail
Enfeksiyoz mono...olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates yaninda: agiz kokusu ve dil ustunde pas olursa, o zaman antibiyotik dusunulur.
Viral olanlar; Enfeksiyoz Mononukleoz dahil tedavileri yoktur. Bakteriel/viral ayrimini yapamiyorsaniz, emin degilseniz, bir Kan Sayimi yaptirip, bana yazin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kuzumismail
Uyku hali;Kuvvetli bir horlama gibi burnu tıkanıkmış gibi
Cuma gününden beri ateşi yüksek ve o gündür dolv.. Ateş düşürücü veriyordum Bu gün değişen birşey yok diye 13-14 saat oldu vermedim. Ateşi hiç düşmüyor. Ayakları hep soğuk. Dayanamayıp 1 saat kadar önce dolv.. Verdim . Biraz terliyor şimdi ayakları ise normal. Dr ma...ol antibiyotik verdi bir doz verdim ancak durumu mono gibi görünüyor . Forumda bu konudaki ulaşabildiğim mesajların hepsini okudum .karnında şişlik var ve karnım ağrıyor diyor beslenmeyi hertürlü reddediyor. Zoraki verdiğimde de kusuyor. Yarın 6.gün olacak genel durumu ağır görünüyor. Yatar durumdan kalkmak istemiyor. Neyapmalıyım. Mono hastalık başka daha ağır durumlara sürükler mi.ne yapmalıyız |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
E.M. ise, hicbir sey yapmaz.. Eski mailleri okuyun.
Bakteriel/viral ayrimini yapamiyorsaniz, emin degilseniz, bir Kan Sayimi yaptirip, bana yazin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|