|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynepsena ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynepsena
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2014 Saat 22:06 |
hocam doktora götürüyorum ama ilaç ları size sormadan asla kullanmıyorum.çok şükür bi iki enfeksiyon sonrası antiniyotik hariç hiç ilaç kulanmadık.griplerimiz öksürüklerimiz sizin tavsiyelerinizle geçti
şimdiki sorumda kızım iki gün önce öksürük başladı.bugünde hırıltıya çevirdi ciğerden kuru şekilde. keyfimiz hiç yok iştahımız kapandı.AKŞAM 8de ağlamaya bi başladı" kriz şeklinde ağzım acıyo diye.hiç bi şekilde susuturamadık.acaba boğaz enfeksiyonumu diye acile götürdük.boğazlar kızarmış.öküsürük aşağı inmiş dedi.asist ve duocoid verdi. ateşi var antibiyotik kullanayımmı.asist hiç kullanmadım. çok aşırı ağlıyo. ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktora hic gitmesenizde olurdu... Nasil olsa her gidene ayni seyleri soyluyorlar ve ayni ilaclari veriyorlar.. Siz hic, o ACIL'de, Grip teshis edildigini gordunuzmu??
SAKIN verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin, bu konu ile ilgil eski mailleri okuyun... Ne zaman antibiyotik verilir artik bilmeniz gerekiyor.. Bogaz agrisi icin; Tantum Verde Sprey kullanin. |
|
![]() |
|
zeynepsena ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynepsena
Hocam bir kez daha tesekkur ederim.kızım 2 gun ates ve yogun oksurukten sonra daha iyi
Ilk defa başıma geldigi icin sorruyorum. Atesi cikinca aniden 39 bi dk sonra 36 ya dustu sonra yine cikti.sayiklamaya basladi surekli boyle olunca calpol verdim. Verdigimde 36 idi sonra 38.8 cikti.bu ani inis cikislarda ne yapmam gerekir.cunku atesi oldugunda ates dusurucu vErmiyodum. 2..sorum kızım benim istahi pek yok ama ben ona yinede günlük almasi gerekeni veriyorum.suan 28 aylik 10.700 cok minyon ve hareketli.aslında onemsemiyodum.ablasida böyleydi çünkü diyordum.ablasinin asi kartı na baktigimda 14 kiloymus bu Ayda. Gelisiminde sorun olabilirmi .ne yapmam gerekir.konusmasi, yurumesi cok erken oldu.yerinde durmayan bi bebekti
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O Calpol'u vermese idiniz, cocugun bunyesi boyle sasirmayacak ve boyle abuk-subuk "inis-cikislar" olmayacakti.. Kac defa anlattim!!!Atesi dusurmek mecburuyetinde degilsiniz!!. Hicbir sey yapmayin.
- Ablasinin: 1.300gram eksigi var. Sipraktin deneyebilirsiniz. Eski maillere bakin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|