|
Boy-kilo değerlendirme. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Neşeida
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Boy-kilo değerlendirme.Gönderim Zamanı: 13 Eki 2023 Saat 15:22 |
|
Sevgili Kadir Hocam merhaba, Kızımın aylara göre gelişimini sizinle paylaşıyorum. Her gören “ne kadar küçük bir bebek, çok az büyüyor, sütün yetmiyor” gibi şuursuzca yorum yaptığı için üzülüyorum. Sadece anne sütü ile besleniyor. Sizin yönlendirmeleriniz ve yorumunuz benim için çok kıymetli. Çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2023 Saat 19:12 |
|
O; "her goren" geri zekalilara, bebeginizin 2.2kilo dogdugunu soyleyin ve SAKIN merak etmeyin.
Az da olsa; devamli boy ve kilo aldigi surece hicbir olumsuzluk yoktur. Anne sutune devam edin. Bu aydan sonra, anne sutu yetmezse, mamalara gerek yoktur, kutu sutlerinden verebilirsiniz. Suphede oldugunuzda, 50ml SOGUK sut ile baslayin. Hic anne sutu kalmadiginda, gunde en az 600ml sut/sutlu gida aldigindan emin olun.
|
|
![]() |
|
Neşeida
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2023 Saat 20:12 |
|
Çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız
|
|
![]() |
|
Neşeida
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2023 Saat 21:24 |
|
Kadir Hocam, kutu süte başladığımda biberon ile mi yoksa alıştırma bardakları ile mi vermem daha doğru olur?
Bu soruyu şu sebeple soruyorum. Kızım 9 aylık olduğunda yeniden çalışmaya başlamak zorundayım. Kızıma bakması İçin ailemden destek alacağım. Ancak kızım emerek uyuyor. Ben yanında yokken ona bakan kişi uyutmakta zorlanabilir ve kızım çok ağlayabilir. Biberon belki bu sürece biraz daha kolay adapte olmasını sağlar diye düşünüyorum. Yanlış mı doğru mu düşünüyorum bilmiyorum. Teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2023 Saat 21:57 |
|
Hangisine uyum saglarsa. Hicbirinin, birbirine bir ustunlugu YOK! Pasa keyfiniz ve kahyasi bilir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|