|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Sabiha
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Boyun ve Koltuk altı ŞişlikGönderim Zamanı: 08 Eyl 2016 Saat 10:49 |
|
Merhaba Kadir hocam Sizin konuyla ilgili yazdıklarınızı okudum ancak yinede sizin fikrinizi almak istedim. 1 hafta önce 2,5 yaşındaki oğlumun boyun bölgesinde sağ ve sol tarafta olmak üzere şişlik olduğunu fark ettim. Sizin yazılarınızı okuyunca hareketli ve yumuşak olduğu için önemsemedim.Bu Hafta şişlikler dışarıdan fark edilecek şekilde hızla büyüdü ve oğlum acıdığını söyleyerek elletmiyor. Öyle olunca Çocuk doktoruna götürdüm. Elle muayeneden sonra ultrason ve kan testi istediler sonuçları ekte paylaşıyorum.aynı şişliklerden koltuk altı bölgesinde de varmış.Sonuçlara göre korkulacak birşey olmadığını, enfeksiyona bağlı olabileceğini söyleyerek Augmentin ES antibiyotik ve onu destekleyici probiyotik toz verdi. Antibiyotiği 2. kullanışımızda oğlumun özellikle kol ve bacak bölgeinde hafif kızarıklık ve kaşıntı oldu. Tekrar doktora götürdüğümüzde kitlelerin küçülmesi için antibiyotiği kullanmak zorunda olduğumuzu söyledi ve kaşıntıyı önlemek için Zyrtec ve ates için Ibrumin şurup verdi. antibiyotikten 2 saat önce Zyrtec kullanmamızı söyledi. Aksam bahsedilen şekilde ilacları verdim antibiyotikten yarım saat kadar sonra oğlum yine aynı şekilde kaşınmaya başladı kol ve bacaklarını rahatsız edici şekilde kaşındı ve 1 saat kadar kaşıntı sürdü.Hocam bu durumda ne yapmalıyım? tekrar doktora götüreyim mi? aşapıdaki sonuçlara göre antibiyotik kullanılması şartmı? yardımlarınızı rica ediyorum.. |
|
![]() |
|
Sabiha
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2016 Saat 11:05 |
|
Hocam cevap için çok teşekkür ederim Resimlerde özel bilgiler olduğu için kaldırıyorum..Sağlıklı günler..
Düzenleyen Sabiha - 09 Eyl 2016 Saat 09:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2016 Saat 21:07 |
|
Son derecede cahil bir doktor.. 1- WBC: 10, yani bezeleri yapan enfeksiyon coktan yokolmus, sahtekar hala Antibiyotik pesinde! 2- 2.5 yasinda bir cocuk, EGER; Aug..tin600ES verilecekse; 2xyarim olcek(2.5ml) verilir. Bunun ustu dokuntu ve allerjik reaksiyonlar yapar. 3- Hadi cahil!! O belli de bir de; geri-zekali! Antibiyotik yaninda; Probiyotik tozlar verilmez, antibiyotik onlarida yok eder. Nasil vucuttaki Probiyotikleri yok ediyorsa, toz halindekileri de; Antibiyotikler yok eder. Probiyotikler, Antibiyotik kullanimi SONRASi, ishal olusursa, antibiyotik kesildikten sonra verilir. Simdiki doktorlarin "zeka seviyelerini" goruyorsunuz degilmi??? Dusunme: Sifir. Derste Hoca anlatir, molla dinler, kitap filan okumak; hak getire!!! Uzak durun diyorum , bu yeni nesil doktorlardan... Sakin bir sey yapmayin, hepsi kendiliginden kaybolacak. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Eyl 2016 Saat 21:17 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|