|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sueda nesibe 0146 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sueda nesibe 0146
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nis 2014 Saat 09:21 |
hocam dün 2,8 aylık kızımın, 2,5 ay önce kulaklarına tüp takılmış. tüp kontrolü için KBB doktoruna götürdüm. kızımın da iki üç gün önce ateşi olmuştu. balgam ve tıkanıklık vardı. KBB doktoru kızımda çok fazla balgam var diyerek bricanly ve sudafet ilacı verdi. hocam gerçektende kızımda çok fazla balgam var. öksürdüğünde ağzından balgam geliyor. hocam bu ilaçları kullanayım mı, yoksa balgam için sizin tavsiye edeceğiniz bir ilaç varmı. hocam birde KBB doktoru şu an ilacın ismini hatırlamıyorum ama bir de alerji için şurup vermişti. ben şu an iş yerindeyim, ilacın adını da hatırlamıyorum. yarın size yazarım inşallah. çok teşekkür ederim.
|
|
01 sueda nesibe
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120545 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
KBB zaten "kazigin" buyugunu atmis, gozu hala doymamis, birde sizi, 3-4 yaslarinda; Geniz eti ve bademcik ameliyatlarina sokabilmek icin, irtibati kesmemeye calisiyor... Verilen ilaclardan ve verildigi hastaliklardan KBB NE ANLARKI???? Ama sebep, dedigim gibi, ameliyat yapilabilecek yasa kadar sizi bu ilaclarla esir edecek... Bu ilaclari verdiginiz surEce, cocugunuzun duzelmesine IMKAN YOKTUR...
1- Oradan, hemen kacin ve bir daha ugramayin... 2- Cocuk Grip geciriyor... 3- Bricanyl VE Sudafed, tam zit etkili ilaclar olup, ASLA beraber verilmezler.. 4- Gerek bu iki ilac, gerek Allerji ilaci, balgami koyulastiracagi icin, Grip cok kisa surede, akcigerlerine iner, hiriltilar baslar.. SADECE: benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. Eski mailleri ve bilhassa; "Alt Forum" yazilarini okuyun... |
|
![]() |
|
sueda nesibe 0146 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sueda nesibe 0146
hocam zyrtec adlı bir şurup daha verdi. hocam balgam için ballı, zencefilli limon yapıp her gün içiriyorum. bir de akşam vikisli buhar yaptım. çocukta yeme problemi de yok. burnunu serum fizyolojik ile temizliyorum, geceleri yatağına cold mix damlatıyorum. ancak geceleri nefes alıp vermesi gerçekten çok sıkıntılı, nefesi gidiyor. ne yapacağımı inanın şaşırdım. geceleri bende onunla birlikte uyumuyorum.
|
|
01 sueda nesibe
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120545 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip, boyle seyir gosterir... Sarlatan doktorlar da, "Kortizonlu sprey" lerle (Nasonex, Flixotide gibi), "sahte bir iyilik" hali yaratarak, hem saf aileleri kandirirlar, hemde cocugun, ASLA iyilesmemesini saglayark, aileyi abone derler... Eski mailleri ve "Alt Forum" yazilarini mutlaka okuyun..
Sabili olacaksiniz, cocugun kendi bagisikliginin, bu durumun ustesinden gelmesini saglayacaksiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|