|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2018 Saat 16:54 |
Hocam merhaba
3 yildan fazla takipcinizim ve sukurler olsun ki 6 yasindaki oglum 3 yildir agzina tek kasik ilac almadi sayenizde.Artik hastaliklari daha hafif atlatiyor ve inanin artik oksurdugunde balli limon bile vermiyorum biliyorum ki kislar boyle gececek yazin duzelecek .ama malesef 13 aylik oglum icin bu kadar rahat davranamiyorum gerci o da dogdugundan beri tek kasik ilac icmedi ama surekli bitmek bilmeyen bir balgami mutlaka ayda bir ateslenmesi mevcut.zaten balgam kaynakli hiriltisi devam ederken pazar gecesi ateslendi 39 civari uyudu ama uyaninca huysuz oldugundan 1 tane fitil koydum.solunum sayisi 40-45 civarinda gunduz ates yok.2 gecedir var simdi de cikacak gibi bu 3 .gece ve wheezing denilen hisiltili nefes verme oldugu icin dr a goturdum bugun.doktor bilateral sibilan raller duydu sirtinda.bronsiolit olmus dedi halbuki ben hic ilac kullanmadim.ve ventolin nebul verdi verirkende rapor cikariliyomus astim teshisi ile veriyoruz raporu.ama cocugunuz astim degil korkmayin dedi
Düzenleyen barbaros350 - 09 Oca 2018 Saat 17:27 |
|
![]() |
|
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
![]() ![]() ![]() ![]() |
Esimle her cocuklar hastalandiginda kavga dovus halinde kaliyorum o nedenle malesef nebulu almak zorunda kaldim ama daha kullanmadim.bronsiolitte grip cigerlere inmis oluyor ya hocam peki biz bu nebulu kullanirsak zaten grip cigerlere inmis daha kotu ne olabilir.cocugun balgami bir turlu gecmiyor wheezing sesi beni urkutuyor.buyuk oglumdada oluyordu ama bu kadar kucuk degildi.bebek soz konusu olunca endiseleniyorum.halbuki grip asimizida olduk.demir kullanmiyoruz.atesi yokken genel durumu iyi anne sutu aliyor zaten dogru durus yemek yemiyor bol bol emiyor.burnu baly tarzi yapisik sumuk dolu.sf damlatip temizliyorum.balgam disi oksuruk cok yok.hicam esime soz gecirmem icin lutfen kisada olsa bir cevap yazarsaniz cok mutlu olurum.sevgiler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Ha birde hocam simdi prospektusune baktim bronsiolit kelimesi hic gecmedigi gibi 18 ay alti bebeklerde klinik etkililigi belirsizmis ne yani benim cocugum deney tahtasi mi.birde hocam gercekten bronsiolitse neyden fayda goruruz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Hocam merhaba inanin sizden gelecek cevabi bekliyorum nebulu kullanmadim ama etrafim susmuyor caresizim oglumun hisirtisi artiyor sanki lutfen hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- ".. ve ventolin nebul verdi verirkende rapor cikariliyomus astim teshisi ile veriyoruz raporu.ama cocugunuz astim degil korkmayin dedi.." Goruyorsunuz degil mi sahtekarligi!! Alismis, kudurmustan beterdir!!! Astim olmadigi halde illaki o kahrolasi ilaci verecek.. Sahtekarin onde gideni! SAKIN verdigi ilaclarin hicbirini kullanmayin.. 2- Evet!!! Deney tahtasi diye kullaniliyorsunuz.. Sirf ilac firmasindam komisyon(rusvet) alabilmek icin, her turlu ahlaksizligi yaparlar!! 3- Bronsiolit'in bir tedaviye ihtiyaci yoktur, kendiliginden gecer..Grip gibidir.. 4- Hisirtisi artarsa artsin!!! Ne olacak?? Sakin o etrafindaki ahmak cahillere kanma!! Onlar sirf vakt-i zamaninda, yedikleri kaziklari kabul etmemek icin, herkesi kendileri gibi ahmak pozisyonuna sokmak istiyorlar. O sahtekar doktorlara cok guveniyorlardi ya!!!! Gorsunler simdi ne kadar ahmak olduklarini.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|