Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bronşit başlangıcı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbronşit başlangıcı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alyell Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alyell Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bronşit başlangıcı
    Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 12:00
Yazılarınızı ve mailleri okudum. Daha önceden de yazmıştım ilaç kullanmadan atlatmıştık. Ama yazamadan edemiyorum. Kızım dört yaşında.On gündür olan öksürüğe evde müdahale ettik. Ateşlenmeye ve kusmaya başladı. İki gün iyiydi. Ama dün gece ateşlendiği için acile gittik. 41derece ateşi olduğunu söylediler. Kan tahlili verdik ve ciğer röntgeni cektirdik. Bronşit başlangıcı dedi.  Kan sonuçları:    sodyum: 134 wbc: 10.56 hgb: 11 hct: 33.5 plt: 325 crp: 36.5mono: 0.81 cıktı. Sürekli ateşleniyor.  İlaç olarak macrol astafen ventolin asist verdi. Tek Hastahanesi olan küçük bir yerde kalıyoruz. Elimizde seçenekler yok. Size danışmaktan başka çarem yok.

Düzenleyen alyell - 12 Ara 2014 Saat 12:15
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120431
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 08:03
Niye gidiyorsunuzki!!!!

Nasil olsa; HER HASTAYA, ayni yalanlari soyluyorlar ve AYNI ilaclari veriyorlar... Siz o keriz hastanenin hic, Grip teshis ettigini gordunuz veya duydunuzmu??? Her keze "bronsit" deniliyor, herkeze, "Fix" ilac recetesi yaziliyor. Paraniza yazik!!!

WBC:10.56 ve hala o geri-zekali doktor, Antibiyotik yaziyor...
SAKIN, ama sakin, verilen hicbir ilaci kullanmayin. Sadce benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

Ne zaman Antibiyotik verilir, ne zaman verilmez, artik ogrenin... Yoksa Turk doktorlarina gorundugunuz surece, hayatiniz tehlikededir...
Elinizde seceneginiz var.... Benim butun yazilarimi okuyup, anlayacaksiniz, basinizin caresine bakacaksiniz... GITMEYIN, bu kerizlere...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.