Bu konudaki eski yazıları okumuş olsa idiniz bu "kazıkları" yemezdiniz, siz ve çocuğunuzda bu kadar hırpalanmazdınız..
1- İçirilerek verilen Asist'in "balgam inceltici" etkisi yoktur. O şurup, sadece Parasetamol zehirlenmelerinde, panzehirdir. Üstelik şurup şeklinde verildiğinde "Bronşlarda spazm" yaparak durumu daha vahim bir hale getirir. Asist, solunum yolu ile verildiğinde "balgam inceltici" etki gösterir.
2- Gripal enfeksiyonlarda "Pulmicort" kullandığınızda, içindeki kortizon etkisi ile, vücudun virüslere karşı gösterdiği direnç yokedildiğinden, sahte bir iyilik hali yaratılır. Sahtekarların en büyük silahı bu kortizonlu spreydir. Yarattığı sahte iyilik ile 1 hafta sonra başınıza gelenlerin nereden geldiğini bile anlayamazsınız.
4- Birde bunlara ilaveten verilen allerji şurupları ile "balgam iyice koyulaştırılır" ve artık size 4x4 ASTIM tanısı rahatlıkla konulur, ve sağılmaya başlanırsınız.
5- Astım üzerinde oynanan sahtekarlıklar artık ayyuka çıkmış durumdadır. Artık öksüren her çocuğa bu ilaçlar yüzünden, Astım veya Bronşit tanıları konmaktadır.
DERHAL verilen bütün ilaçları kesin.
Burnuna 4 saatte bir 10'ar damla Serum fiz damlatın. Her öksürdüğünde, 1 tatlı kaşığının yarısına bal, yarısına limon suyu koyup karıştırın ve içirin. Akşamları da yastığına 2 damla ColdMix damlatın
(Bulamazsanzı, akşamları göğüsüne Vicks sürüp, 2 kat tülbent ile örtün. )
Çok okumanız lazım, çooook... Yediğiniz kazıklar arşa uzanmış.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Tem 2013 Saat 09:47