Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bronşit mi değil mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbronşit mi değil mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurdan30 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Konu: bronşit mi değil mi
    Gönderim Zamanı: 28 Ara 2012 Saat 22:15

merhaba kadir bey,

benim kızım bu ay 1 yasına yeni girdi bugune kadar bir kere hafif grip dışında bir hastalıkk gecirmedi allaha sükür. ama ıkı uc gundur hırıltı nefes almakda zorluk ve balgamlı oksuruk basladı benım cevremde aılemden kımse olmadıgından soracak buyuk bırıde yok ben once bugun aıle hekımıne goturdum o da sırtnı dınledı ve bronşit dedı ozel doktoruna goturemedım malesef.. bıze agumentın surup asist balgam sokucu ve capol verdı ben ayrıca serum fızyolojıde kullanıyorum...antıbıyotık hıc kullanaıstı ıstemıyoruda ama ne yapmam gerek tam olarak ne kullanmalı yada baska nasıl gecırmelıyım lutfen yardımlarınızı beklıyorum tek basıma cıkamıyorum ıcınden...sımdıden tesekkurler...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120987
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2012 Saat 05:41
Bunlar zaten; "Kargadan baska kus bilmezler"... Gelene-gidene, her Grip hastasina "Bronsit" derler. Sakin Asist vermeyin, daha da kotu olur (Eski mailleri okuyun).. Antibiyotik de gerekmez. Sadece burun deliklerine Serum fiz damlatin, oksurdugunde; Limonlu bal karisimindan verin (eski maillere bakin), ve aksamlari yastigina 2 damla; ColdMix damlatin. Sicak banyo cok iyi gelir, sik sik yikayin veya buhara sokun.
Yukarı Dön
nurdan30 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2013 Saat 17:48
cok teşekkur ederım dr bey...
Yukarı Dön
nurdan30 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2013 Saat 09:19
merhaba dr bey soyledıgınız gıbı yapıyorum ama bebegımın burnundakı tıkanıklık gecmek bılmıyor uyku uyuyamıyor sankı ıstıfra etcekmıs gıbı öğürerek uyanıyor.. ve hıc bırsey yemıyor delırmek uzreyım ....ılac kullanmıyorum ama dogru mu yapıyorum acaba
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120987
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2013 Saat 18:27
Burnundaki tikaniklik; Gribe bagli. Gribin tedavisi yokturki, burnundaki sumugu giderelim. Yapan sahtekarlar var. Veriyorlar Allerji ilaclarini, Astim ilaclarini veya Soguk alginligi ilaclarini akinti duruyor ve hadise goguse iniyor. O akinti; vucudun savunmasidir, vazifesini tamamladigin da gececek...  Biraz sabirli olun, sicak su bahari en iyi ilacidir, bilhassa banyoda ,buharli ortamda durmasi cok fayda verecektir. Gribin belirli bir suresi vardir, bu surenin, saglikli bir sekilde kisalmasinin imkani yoktur. Dedigim gibi, yapanlar ( mavi boncuk dagitanlar, goz boyayanlar) var, ama sonuc husrandir, daha beter bir bedel odersiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.