Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bronşit mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbronşit mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elf Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Konu: bronşit mi?
    Gönderim Zamanı: 05 May 2011 Saat 00:44
 hocam iyi geceler. tekrardan rahatsız ediyorum. hocam 15 gün önce yazmıştım. oğlumu 40 derece ateşle götürmüştük ishali de vardıi iğne ve antibiyotik yazdı dr. ancak kullanmadık. ishali geçeli çok oluyor. hastalığı hafiflemişti ancak 3 gündür balgamlı öksürük başladı. ballı limon veriyorum. serum fizyolojik kullanıyorum. ancak nefes alıp verirken hırıltılar var. acaba bronşit mi oldu. bir mesajınızda bir hastanıza    
 Perebron şurup, 3x1/2 ölçek tok karnına verin demişsiniz aynı durum bizim için de geçerli ise ben de başlıyayım mı? bir de 3-4 gündür pipisinde şişlik var hocam geceleri ağlayarak uyanıyor acaba idrarını yaparken acıdığı için midir? dr a göstrmek gerekir mi? genelde iğne, antibiyotik dedikleri için gitmek istemiyorum. ama siz dr bir gösterin derseniz götüreceğim hocam? eğer dr derseniz hangi tahlilleri yaptıralım. şimdiden teşekkürler ...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120566
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2011 Saat 15:48
Deneyebilirsiniz, bir başlayın, 1-2 günde kendini belli eder.Pipisini sabunlu sıcak su ile yıkayın, günde 2 defa "Ultralan pomat" sürün.
Yukarı Dön
elf Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2011 Saat 14:04
hocam şu ana kadar 3 öğün içirdim. öksürüğü aralıklarla devam ediyor. hiç birşey yediremiyorum. çok kararsız kaldım eğer bronşit olduysa bu şurup tek başına yeterli olur mu? az evvel yeşil sıvı bir kaka yaptı. ne yapacağımı şaşırdım hocam.
Yukarı Dön
elf Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2011 Saat 14:49
Hocam bir forumda bir hasta Bricanyl kullanmış acaba siz de pereblon öksürtür , Bricanyl bronşları genişletir demişsiniz. hocam oğlum balgamlı öksürüyor. acaba bu şuruptan mı kullanmamız lazım. hocam ilginize çok teşekkür ederim. iyi çalışmalar.
Yukarı Dön
elf Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2011 Saat 16:11
hocam şimdi farkettim nefesini verirken hışırtı var.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120566
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2011 Saat 09:28
Bricanyl deneyin, bir zararı olmaz. Rahatlarsa devam edersiniz.
Yukarı Dön
elf Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2011 Saat 11:02
teşekkürler hocam iyi ki varsınız..KizBebek
Yukarı Dön
elf Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2011 Saat 07:54
hocam merhabalar. oğlumun hala öksürüğü var balgamı atamadı. ballı limon içiremiyorum pek. sağlık ocağına gösteriyim dedim. macrol, muconex şurup, iburamin cold ilaçlarını verdi. cold la biten ilaçları kullanmayın demiştiniz. diğer ikisinin bir faydası olur mu balgamını atmak için. teşekkürler. iyi çalışmalar hocam.Supermen
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.