|
Bu grip mi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Maria Güven
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 09 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bu grip miGönderim Zamanı: 04 Ara 2022 Saat 05:46 |
|
Hocam merhaba
Oğlum 5 yaşında, anaokuluna gidiyor cuma günü sabah burnu akmaya başladı, dün devam etti Dün akşam üstü kuru öksürük eklendi fazla olmadı Ve bu gece şuan dolu dolu balgamlı öksürük başladı Dün yatmadan önce sıcak buhar uyguladım o sırada öksürük balgam çıkardı. Daha 2 hafta olmuştu iyileşti gripten . Böyle 2 gün içinde balgam toplanır mi? Yoksa eskiden kalan balgamlıar Ateş yok. Doktora gitsek ya astım der ya bronşit çünkü ateşi yok şuan. Internette bir kadın böyle devamli hasta olan çocuğu tüberküloz/ verem olduğunu söyluyor, onu görünce korktum. Çünkü benim oğlum da uyukuya başlayınca terliyor ama bunu doktor lenfleri büyük ya da d vitamin eksik diyor, çünkü sabaha kadar terlemez sadece uykusunun ilk 1-2 saatinde Grip aşısı bu sene tam doz yapıldı Düzenleyen Maria Güven - 04 Ara 2022 Saat 07:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ara 2022 Saat 19:02 |
|
"Internette bir kadın böyle devamli hasta olan çocuğu tüberküloz/ verem olduğunu söyluyor,"
Turk doktorlari mi Verem teshis etmisler?? Severim ben onlari! Aile ile temas kurabilirseniz, bir sorun bakalim, 1- PPD Testi yapilmis mi? 2- BCG asisi yokmu imis! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|