|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
buffy84
Üye
Kayıt Tarihi: 19 Mar 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: BU NEDİR, İSİLİK Mİ KIZAMIK MI YOKSA BAŞKA MIGönderim Zamanı: 23 May 2014 Saat 21:17 |
|
DOKTOR BEY MERHABA,43 AYLIK KIZIM 2 GECEDİR ATEŞLENİYOR, ATEŞİNİN İLK ÇIKTIĞI ÖĞLEN BİR KEZ DE KUSTU, İSHAL YOK. GÜNDÜZLERİ ATEŞE MÜDAHELEDE PEK BULUNMADIK, SADECE GECE AĞRISINI VE İNLEMESİNİ AZALTMAK İÇİN PEDİFEN VERDİM, ATEŞ DÜŞÜRÜCÜYÜ İÇTİĞİNDE CANLANIYOR, HOPLAYIP ZIPLIYOR VE İŞTAHI AÇILIYOR. GECE BURNU TIKALI OLDUĞU İÇİN YATAĞINA COLD MİX DAMLATIYORUM, SERUM FİZYOLOJİĞE İZİN VERMEDİĞİ İÇİN KULLANAMIYORUM, BU GÜN BOĞAZINA BAKTIĞIMDA KÜÇÜK DİLİNİN ETRAFINDA UFAK SİVİLECELERİN OLUŞTUĞUNU GÖRDÜM FAKAT BOĞAZI ONA ÇOK AĞRI VERMİYOR GALİBA Kİ BOĞAZIM ÇOK AZ AĞRIYOR DİYOR. BURAYA KADAR HER ŞEY NORMAL Bİ GRİP GİBİ GÖRÜNÜYORDU, BEN DE GRİP TEDAVİSİ UYGULUYORDUM EVDE AMA BU GÜN KAŞINMAYA BAŞLADI VE AKŞAM ÇOK FAZLA ATEŞİ OLMADIĞI HALDE YÜZÜ VE KULAKLARI KIPKIRMIZI OLDU, HER YERİNİ KAŞIMAYA BAŞLADI, SANKİ KARNINDA DA ÇOK MİNİK SİVİLCE TARZI KABARIKLIKLAR OLUŞMAYA BAŞLAMIŞ. BUNLAR NEDİR ACEBA? ACİL DOKTORA GİTMEMİZİ GEREKTİRECEK BİR ŞEY VAR MI?
|
|
![]() |
|
buffy84
Üye
Kayıt Tarihi: 19 Mar 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 May 2014 Saat 12:08 |
|
hocam bu sabah doktora gittik, gittiğimizde kızımın boğazındaki kızarıklık iyice artmıştı, karnındaki kırmızı noktacıklar da kasıklarında daha da yoğun ortaya çıkmıştı. Doktor kızıl teşhisi koydu.ateşi şu an çok fazla olmadığı için penisilin vermiyorum dedi, eğer 2 gün içinde ateş düşmezse tekrar gelirsiniz penisilin yaparız dedi. günde iki ölçek Makrol antibiyotik ve çok fazla olan kaşıntımız için de günde bir defa allerset verdi.Tedavi ve ilaçlar uygun mudur aceba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 May 2014 Saat 14:38 |
|
Boyle sacma is olmaz... Hakikaten Kizil ise, kesinlikle Penisilinli bir ilacla tedavisi gerekir...
Bu sacmaligin en iyi hal caresi, gidip bir "Strep-A Testi" yaptirmanizdir.. Sonuca gore, teshis ve tedaviyi, o zaman konusuruz.. AMA; zaten, Ates, agiz kokusu, dilde pas ve bulanti/kusma yoksa, ZATEN Kizil degil demektir... Bu doktorlardan, ne koy olur, nede kasaba... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|