|
Bu nedir ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ara 2019 Saat 15:19 |
![]() Merhaba hocam 19 aylık kızımın saçında biranda böyle bir şey oldu yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gün öncesine kadar böyle bir şey yoktu bu nedir sizce ne yapmalıyım ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O acik alani soruyorsunuz herhalde.. Dibi temiz.. Pelat denilen bir durum. Ani bir korku", veya "uzuntu" olmus.. Veya yeni kardesi olmus, kiskanclik sonucu da olur. 1 hafta kadar Aksamlari 1 ocek Atarax surup icirin. Yeniden sac cikmasi 6-12 ay alabilir. Oyle; Sarimsak, sogan surmekle de duzelmez.
|
|
![]() |
|
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Evet hocam bir anda oldu kardeşi felan olmadı bildiğim kadarıyla ani bir korkuda yaşamadı ama 2 haftadır grip öksürükten uyuyamıyor sadece serum fizyolojik bal limon kullandım kulakları kaşımaya başlayınca iliadin başladım o kadar cilt doktoruna gittik teşhis koyamadı advantan S diye bir krem verdi 10 gün sür saç çıkmazsa daha detaylı araştırırız dedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turk doktorlarinin ismini bildikleri 3 hastalik vardir!! Astim, Allerji, Reflu!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Ah hocam ah o kadar haklısınız ki... hocam Türkiye ne zaman geleceksiniz sizinle Muayane için nasıl iletişime geçebiliriz ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Allahin izni ile, yaza gelecegim. Tatilleri haber veriyorum.. Misal: Bu ay, Aralik21-30 arasi yokum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|