|
Buralar Pek Issız Kalmış... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şub 2015 Saat 14:34 |
Selam arkadaşlar dicem ama boşa dicem şimdiden biliyorum ki çok gören olmayacak.
Ulen kavga etmek istiyorum. Tartışmak istiyorum buluşmak istiyorum hadi gelin yiyelim birbirimizi eskisi gibi desem?
|
|
![]() |
|
oykunaz ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bugün bir bakayım dedim, seni gördüm sevindim duygu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
Yaaa millet gelmez baksana 2014 en son mesajlar :((( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
oykunaz ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2376 |
aynen canım benim
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
bulu$ma yapmiyorsunuz artik galiba
facebokk çikdi forumlar bozuldu :) |
|
![]() |
|
Yok yok kimse gelmez :(
Buluşmalar tek tük devam ediyor cnm :(
|
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
Aramızda hala telepatik bişeyler var demek ki... :)
İki gün kadar önce ben de uzuuuuun zaman sonra bi bakim dedim sitemize.. Bugün bu başlığı görünce gerçekten çok şaşırdım. Ve bunun bir işaret olduğunu düşündüm Duygu :) Eski günlerimizi çok özlüyorum... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|