Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9100
|
Konu: Burçlara Göre Anneler Gönderim Zamanı: 12 Mar 2008 Saat 14:11 |
- KOÇ : Çocukla çocuk olan, yaratıcı ve masalcı bir annedir. Mükemmel bir oyun arkadaşıdır. Disiplin sağlamak ister ama öfkesinin de çabuk unutur.
- BOĞA : Çocukları büyüdükçe biraz "tatlı sert" olsa da boğa burcu anneleri şefkatli ve koruyucudur. Yıllar içinde çocuklar için iyi arkadaşlar olacaktır.
- İKİZLER : Çocuklarını çok sevmesine rağmen onların kendisini kısıtlamasına izin vermez. Çocukları da onu örnek alıp bağımsızlıklarına düşkün kişiler olur.
- YENGEÇ : Fedakar bir anne, çocukları için kabuğundan çıkıp güvenli bir sığınaktır. Bu da çocuğun dış dünyaya uyumunu zorlaştırabilir.
- ASLAN : Kendi hayatından vazgeçmez. İş ve çocuk dengesini kurar. Çocuklarıyla arkadaş olur, oyunlar oynar. Ancak söz dinlemeyi de öğretir.
- BAŞAK : Çok çabuk çocuk sahibi olmaz. Ama anne olduğunda disiplinli ve titizdir. Çocuklar ona güvenir ve sevildiğini bilir.
- TERAZİ : Onun için çocukları eşinden sonra gelir. Ama, çok sevecen ve şefkatli bir annedir. Gerektiğinde serttir. Çocuklar eşini dinlemezse öfkelenir.
- AKREP : Çocuklarını sevmesine rağmen sevgisini göstermeyebilir. Çocuklarının yüksek hedefleri olmasını ister, ama onların kusurlarını da görmez.
- OĞLAK :Çocuklarıyla ilgilenir, onları dinlemek isteyecektir, ama öpücükler dağıtmayacaktır. Çocuklar özgürlükleri için mücadele ettiğinde gerginlik olabilir.
- KOVA : Kendini o küçük insana adamak zor gelebilir. Sevgi gösterileri yapan bir anne değildir. Ama ev ödevlerine yardım eden, eğlenceli bir kişiliktir.
- BALIK : Küçüklüğünde mahrum kaldığın her şeye onların sahip olmasını ister. Aşırı hoşgörülü olması, disiplin kurmasını zorlaştırır.
|
|
 |
MySons
Kıdemli Üye
Puanlar: 1535
|
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2008 Saat 14:25 |
Ben teraziyim ama pek uymuyor gibi geldi bana! Benim cocuklarim esimden önce geliyor, onlar benim CANLARIM! Sefkatli bir anne oldugum ve gerektiginde sert oldugum dogru cikmis, öyleyim gercektende! Yerine göre cogunlukla sefkatliyim ama yeri geldigi zamanda disiplinli ve sert olabiliyorum! Cocuklarimin esimi cogunlukla dinlememesinede cocuklarima öfkelenmiyorum cünkü esim gereken tutumu gösteremiyor nedense, kizdigi zaman hemen arkasindan yumusuyor, tabii cocuklar dinlemez onu! Bu konuda esime kiziyorum! Buda benim Nurgüle özel terazi burcum herhalde!
|
|
 |
miss hugolina
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2008 Saat 14:35 |
MySons Yazdı:
Ben teraziyim ama pek uymuyor gibi geldi bana! Benim cocuklarim esimden önce geliyor, onlar benim CANLARIM! Sefkatli bir anne oldugum ve gerektiginde sert oldugum dogru cikmis, öyleyim gercektende! Yerine göre cogunlukla sefkatliyim ama yeri geldigi zamanda disiplinli ve sert olabiliyorum! Cocuklarimin esimi cogunlukla dinlememesinede cocuklarima öfkelenmiyorum cünkü esim gereken tutumu gösteremiyor nedense, kizdigi zaman hemen arkasindan yumusuyor, tabii cocuklar dinlemez onu! Bu konuda esime kiziyorum! Buda benim Nurgüle özel terazi burcum herhalde!
|
|
 |
bengisu
Kıdemli Üye
Puanlar: 1587
|
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2008 Saat 15:29 |
valla benim yükselenim yengeç ona göre bakarsam doğru ama ikizlere göre bakarsam yanlış 
|
|
 |
hande
Altın Üye
"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"
Puanlar: 3307
|
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2008 Saat 18:19 |
ben yay burcuyum ama burda yay burcu yokk????
|
|
 |
miss hugolina
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2008 Saat 18:42 |
hande Yazdı:
ben yay burcuyum ama burda yay burcu yokk???? |
Evet Handecim,tekrar baktım ama yay burcu yok,bulduğum sitede