Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - burnu hic bir sekilde acilmiyor ve sut icemiyor :(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumburnu hic bir sekilde acilmiyor ve sut icemiyor :(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cennettekus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 338
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cennettekus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: burnu hic bir sekilde acilmiyor ve sut icemiyor :(
    Gönderim Zamanı: 17 Nis 2014 Saat 19:48
Kadir bey kizim 10 aylik ve 4 gundur grip iyi usutmus burnundan yesil sumuk akiyir devamli oksururkende cigeri sokuluyor sanki atesi olmadigi icin doktora goturmedim viraldir diye dusundum sizin soylediginiz gibi illiadin damla kullandim 3 gun serum fizyolojik ve cold- mix ama burnu git gide dahada tikandi acilacagi yere sut icemiyir su icemiyor gunluk 1 lt sut icen kizim 100 ml bile sut icemiyor acliktan gece gunduz agliyor bugun 4. Gun illiadini damlattim yine ama yine tikali herseyi denedim kac tup serum fizyolojik bitti tonimer babyde sıktim ama acilmiyor 2 gunde suzuldu ve isin kotusu ac biberonu gorunce saldiriyor alinca icince kusuyor Allah rizasi icin birsey soyleyin nasil acilir :(
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118364
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2014 Saat 21:09
Serum fiz, ara ara Iliadin, ve ColdMix ile idare edeceksiniz... Acele etmeyin, hastalik esnasinda verilen kilolar, iyilestiginde, cok hizli bir sekilde geri alinir.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cennettekus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2014 Saat 21:37
Kadir bey kizim az once aglsyarak uyandi atesi 38 derece agzinda koku var ve gozunu zor aciyor halsizlikten 3 gun oldu bi yandan iyilesecegine git gide perisanladi bugun ateste olunca kan tahlili yaptirmaya karar verdik bilmem dogru yapiyormuyuz?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2014 Saat 22:39
Sonucunu bana yazin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cennettekus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2014 Saat 17:48
Doktora gittik bogazini gosterdi doktor anjin olmus beyaz beyaz iltihap keseleri gordum augumentin verdi buyuk oglumda rahatsizlandi bugun atesi 39,5 hic dusmedi muhtemelen onada gecmistir dedi omada verdi augumentin 8 gun kullanacaz birde kizimin burnu tikali oldugu icin kongest verdi size danismadan vermek istemedim oksuruk surubu degil diyede belirtti..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2014 Saat 20:26
SAKIN: Kongest surubu vermeyin..
10 aylik kiza: Aug..in200(70ml) gunde 2x1 olcek(5ml) verin.
Abi 16 kilodan fazla sie: Aug..in400 (70ml) gunde2x1 olcek(5ml) verin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cennettekus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2014 Saat 21:20
Abi 2 yasinda 12 kg 10 aylik kiz 10.700 gram cok tsk birde portakal suyuna antibitotik katilirmi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2014 Saat 04:53
Augmentin grubunun tamami katilir.
Her ikisine de; Aug..in200 yeterlidir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.