|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
özüdoğru
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Burnundaki sıvıGönderim Zamanı: 18 Ağu 2014 Saat 17:30 |
|
Hocam yaklaşık 3 gündür kızımın burnunda bir hırıltı durumu var. Belliki içinde sümük var ve kızım ne içeri ne dışarı çekebiliyor sümüğü. Tarif ediyorum ama yapamıyor. Bu arada kızım 33 aylık. Grip durumu yok sadece burun içinde sıvı birikimi var. Bazen takılıyor herhalde öksürür gibi oluyor. Serum fizyoloji hiç başından beri sıktırmadı kendine. Bazen ağlıyor birşeye mızmızlandığında burnu akıyor ama sıvı daha çoğalıyor. 3 gün oldu bekliyorum havalar sıcak umarım genizdeki bu akıntı çabuk kurur diye. yapmam gereken bir şey varmı hocam şu sümkürmeyi iyi öğrenirse bu tür olaylar yaşanmayacak. Ne zormuş çocuğun bunları henüz yapamaması. Ateş yok , burnu akmıyor dili temiz herşey yolunda sadece genizde sıvı var. Eşim kapalı mekanda oynatmıştı. Oyuncakları yüzlerce çocuk elliyor sanıyorum orda mikrop kaptı akıntı ondan sonra oldu. Yapabileceğimiz ne var hocam size sormadan yapamazdım. Saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2014 Saat 19:31 |
|
Banyo yaptirin. Banyo esnasinda, sicaksu buhari, o sumukleri eritir ve akitir.
Burun deliklerine; SiccNasal krem surebilirsiniz. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|