|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
gulseven ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2015 Konum: Elazig Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Oca 2015 Saat 10:20 |
Hocam iki bucuk yasindaki oglumun burnu aksamdan beri akiyo hapdiriyoda viral bakteriyel ayirimini ben yapamadim. Atesi yok halsizligide yok istahsiz gece boyuda agladi. Biz enfeksiyondan cok cektik hocam iletlemeden ne yapabiliriz. Bal limon yaziyo mailletinizde ama bala alerjisi var korktum vermeye ne yapilsbilir yardimci olursaniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117359 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2.5 yasinda ; hicbir seye allerji olamaz... Limonlu bali verin.
Agizinda, pis bir koku ve dilinde kalin bir pas tabakasi yoksa, Viral demektir. Hala kararsizsaniz, bir kan sayimi yaptirin... WBC: 17'den dusuk gelirse, VIRAL demektir. |
|
![]() |
|
gulseven ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2015 Konum: Elazig Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok hocam agzinda pis koku ve dulinde tabaka. Dili temiz. Hocam gecen yil basimiza cok beter seyler gelmisti cocuk enson allerji olmustu doktorlar o gun bal verdigim icin bal alerjisi demislerdi ama zaten hep yanlis tedavi uygulamaktan tonlarca antbiyotik yuklemekten cocugum felak olmustu en son careyi baska birsehire giderek bulmustuk. Simdide yine doktora gitmek zorunda kalirim diye aklim cikiyo. Hocam limonlu bali vereyim o zaman yakasinada coldmix damlatiyorum maillerinzde gordum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117359 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O doktorlarin soylediklerinin tamami PALAVRA...
Siz sadece benim anlattiklarimi uygulayin. SAKIN: Cok sart olmadikca; Turk cocuk doktorlarina ve Aile hekimlerine gitmeyin. |
|
![]() |
|
Hocam dediklerinizi aynen yapiyorum bugun kakasini sulu yapti ishal olacak gibi onun icin birsey yapmam gerekirmi ne onerirsiniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN: ilac kullanmayin. Bol su/sivi teklif edin. eski mailleri mutlaka okuyun.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam. Allah razi olsun sayenizde oglumun sikayetleri azaldi akintisi azaldi. Yoksa biz herzamanki gibi derbederlige adim atmis olacaktik.
|
|
![]() |
|
Hocam dediklerinizi aynen yaptik cok sukur atlattik insaallah tekrarlamaz bi daha. Gunlerdir yazilarinizi okumaktan is yapamaz oldum her ayrintisini her noktasini okudum anlattiginiz uyardiginiz her sey bizim basimiza geldi malesef. Sizi gec tanimisim bunun icin cok uzgunum kendi cikarlari icin ben aylarca gozyasi doktum bunun hakkini nasil odeyecekler anneleri aglatmanin bedeli cok agir olur ama Allah yanlarina birakmasin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|