|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemrecan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ara 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kas 2014 Saat 11:15 |
Kadir hocam oğlumun farklı zamanlarda sanırım bir ay arayla burnu kanadı ilki gece uyurken olmuş ikincisinde ben yanındaydım hafif bir grip geçiriyordu biraz ateşi vardı bütün gece burnu tıkalı gibiydi sabah burnunu biraz kurcaladı kurumuş kan gibi bir parça geldi bundan iki saat sonra burnu kabamaya başladı ama epey kan vardı. Bunun bir anlamı var mıdır yada burun kanaması hangi durumda doktora gitmeyi gerektirir. Şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118973 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Devamli, burnuna su cektirip, sumkurtun... Eli gittiginde, kanatacaktir.
Tahlil, bir kanama 2-3 dakikadan uzun surenlerde gerekir. |
|
![]() |
|
cemrecan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ara 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet 2-3 dakikadan fazla sürdü ve damla gibi değil de akar gibiydi epey bir kan aktı. Ne tahlili yapmak gerekiyor?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118973 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eminmisiniz? Ayrica da, bu kanamali devre, 2 gunu gectimi? Gecti ise, bir "Kan sayimi" yaptirip, bana yazin.
|
|
![]() |
|
Kanama bugün oldu. Hemen mi kan tahlili yaptırmalıyız 2 gün sonra mı yoksa? Standart bir kan tahlili mi bakılacak özel bişey var mı?
|
|
![]() |
|
Bugün sadece bir kez kanadı bir de bir ay önce sabah yastığında ve yatağında kan vardı epey vardı eli hep burnunda diye çok önemsememiştim. Tekrar kanarsa mı tahlil yaptıralım yoksa hiç beklemeden hemen yaptıralım mı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2 gun devamli kanarsa, ve her bir kanama uzun surerse... Boyle; haftada bir gun, gunde 1-2 tane burun kanamasi bir sey ifade etmez.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Kas 2014 Saat 18:28 |
|
![]() |
|
Kadir hocam size ne kadar teşekkür etsek az . Allah sizden razı olsun. Teşekkür mesajıyla değerli vaktinizden almak istemezdim ama söylemeden duramadım çünkü sadece sizi tanımalarını sağladığım arkadaşlarımdan sizin sayenizde öyle çok hayır duası aldım ki. Burada size minnettar oldukça kalabalık bir anneler grubu olduğumuzu bir kez daha söylemek istedim. Tekrar tekrar teşekkürler.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|