|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayferimm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Tem 2017 Saat 15:27 |
iyi günler hocam. oglum 3yasında bugün sabah hapşırınca burnundan bir avuç dolusu kan geldi. birazda pislik.
güneste degildik havada serindi .sonrasında kanama olmadı hocam.normalde burnuna hiç karışmaz oymaz ben serum sıkıyorum pisliklerde asagıya inice cekip alıyordum yaklasık 1 aydır hergun banyo yaptıgı için burnuna hiç serumda sıkmadım temizledimde . pislikle birlikte kan gelmesi normalmi yoksa kılacal damarlarla ilgili sorun olabilirmi bide tekrar edermi hocam. |
|
her kadın anne olmalı....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazin, sicak havalarda olur.. Onemli bir sey degil.. Tafsilat isterseniz eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|