|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zaferr
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: burun tıkanıklıgı kulaktaki sıvı kulak tüpüGönderim Zamanı: 15 Oca 2015 Saat 23:20 |
|
degerli hocam ,
4 yas 8 aylık oglumun baska hıcbır sikayeti olmamasına ragmen burnu hep tıkalı oldugu için her 2 kulagı da tamamen sıvı ile dolu oldugu söylenerek 2 kez antıbıyotık kullanmamız onerıldı. 2. antıbıyotıgı 1 gun kullanmıstım ki sizi kesfettim ve ilaçları kullanmayı kestim. toplam 4 haftadır, once otrıvın sonra nasonex kullandıgım ıcın bugun sadece serum fızyolojık damla kullandım yarın da ıllıadın damlaya baslayacagım yazılarınız uzerıne.carsamba gunu yani 21 ocakta dr kontrolumuz var. muhtemelen bu kontrolde kulaklara tup takılacagı kesınlestı dıyecek doktor cunku bırkac seferdır tupten bahsedıyor. sızce 5-6 gun serum fızyolojık+illiadin++coldmix ıle kulaktaki sıvının azaldıgı ya da gectıgı gorulebılır mı ????, cunku doktora ılacları kullanmadıgımı soylemeden yorumunu alacagım ve umarım sıvının azaldıgı ya da gectıgı yonunde bır yorum yapar yapmasa bile kesınlıkle tup taktırma olayına sızın yazdıklarınızı okuduktan sonra karsıyım. Yorumunuz bizim için cok degerli..sımdıden cok tesekkur edıyoruz hocam...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2015 Saat 01:36 |
|
Gayet basit..... Kulakta "sivi varsa" AGRI OLUR... Agri yoksa, icerde biriken sivi yoktur..
Bakin bu yeni yetme doktor bozuntulari, Anatomi bile bilmezler, Orta Kulak boslugunu nemli tutmaya yarayan bir sivi (gozyasi vasfinda bir sividir) DAIMA, salgilanir ve Oztaki borusundan akar, gider. Grip esnasinda olusan odem yuzunden akamayinca, problem olur... Zara tazyik yapar, agri olur.. Tabii alileler bu durumu bilmediklerinden ve bir seyde goremediklerinde, gorselerde bir sey anlamayacaklari icin, KBB doktorlarin en "Desteksiz salladiklari" mevzu bu mevzudur... Salla gitsin... Gorun bakin, cocukta en ufak bir agri olmadigi halde, gittiginizde: iyilesmemis diyecek ve Tup takmayi teklif edecek.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Oca 2015 Saat 01:37 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|