|
Burun tıkanıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murat193 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2018 Saat 12:26 |
Hocam 2 buçuk yaşında oğlumuz 12 gün önce nezle oldu. Hastalık nerdeyse komple iyileşti öksürük burun akıntısı falan yok ama iyileşme sürecinde burnu tıkandı şimdiye kadar bu şekilde hiç olmamıştı burunda herhangi bir akıntı falan da yok ama ara sıra heralde kaşınıyor sildirmek istiyo. İliadin damla 2 gece kullandık. KBB ye götürdüm alerjik kaynaklı grip geçirmiş dedi adını söyledi tuhaf bi tıkanıklık türü zyrtec şurup ve sprey yazıyım dedi emin olamadım ama nefes almakta zorlanıyor genel hali iii görüşünüzü almak istedim teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlari: "Kargadan baska kus, Allerji'den baska hastalik bilmezler"... Ondan sonra da, boyle salak salak, her hastaya allerji derler.. Siz hic, bu salaklarin Grip teshis ettiklerini gordunuzmu??? Herkes, Allerjik!!! Sakin inanmayin, sadece benim dediklerimi uygulayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|