|
Burun tıkanıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cngzla ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Tem 2019 Saat 10:10 |
Değerli hocam,
Oğlumun burnu kıştan bu yana sürekli tıkanık, sürekli göz ve burun kaşıyor gece yatmadan önce serum fizyolojik uyguluyorum. 3 gün illiadin damla kullandım. Ancak gece yine tıkanık ve bazen 5 saniye kadar nefesini tutup bırakıyor. Sabah uyanınca yine tıkanık uyanıyor. Yaz geldiğinde geçiyordu ancak halen geçmemesi beni huzursuz ediyor. Kbb ye gidersem eminim gereksiz bir tedavi verecekler. forumda ki yazılarda alerjik rinite denk gelmiştim olabilir mi ? Havuz kursuna gidiyor, hafta sonlarda denize girebiliyor. Ne yapmalıyım. Saygı ve sevgilerimle |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ara ara İliadin kullanın..
Bir de; yatağının baş ucuna; 2 damla ColdMix damlatın. |
|
![]() |
|
cngzla ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|