|
Burun tıkanıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Tem 2019 Saat 18:29 |
Hocam sorum kendim icin 1 bucuk aydir dayaniyorum artik napicam bilemedim bugun tam 46 gun oldu burnumdan sari bally kıvamında sumuk geliyor hic arkasi kesilmiyor.burnum tıkalı ve sesim bi 46 gundur boguk herkes sen hala mi hastasin.sen niye iyilesemiyosun diyor.yüzüm agriyor burnumun iki yanina dogru elmacık kemiklerime dogru yuzumde agri var ya bukadar gundur surekli sumkurmektenmidir bilmiyorum.dün resmen burnumdan solucan düştü sandim uzunca sari et gibi kivamli parca geldi.alerji diye dusundum allegra ictim ama faydasi olmadi.bitki caylari buguseptil iliadin hicbiri gecirmiyor sesim hep boguk yuzum ağrıyor ve bitmeyen bir sümük.neyapyım ben hocam.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinüzitiniz var..
İliadin DAMLA alın... (Sprey işe yaramaz).. 5 gün, günde:2x4 damla her iki burun deliklerine damlatın. Damlatırken sırt üstü yatın ve her bir tarafa damlattıktan sonra, başınızı o taraf çevirip, 1-2 dakika bekleyin. |
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam 3 gündür iliadin damla kullanıyorum yüz ağrım geçti ancak bu sümük bildiğiniz iltihap gibi akmaya devam ediyor burnum halen tıkalı sesim halen boğuk burun tıkanıklığına bağlı ve balgamlı öksürüyorum. sağlık ocağına gittim doktor 2 kutu antibiyotik yazdı klavon-bıd 1000 mg 14 fılm tablet.2 hafta kullan dedi. nazofıx burun spreyi yazdı hocam bu antibiyotiği kullanayımmı.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HİÇBİRİNİ kullanmayın!! İliadin ile Sinüs ağızlarını açtınız ve içerdeki ifrazat dışarı atılıyor. Gerisi kendi
kendine düzelir. Şimdilik, 4 saatte bir; 10'ar damla Serum fiz damlatarak idare edin. Gene tıkanma olursa, tekrar İliadin'e başlayın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|