Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bütün bebeklermi böyle oluyor?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBütün bebeklermi böyle oluyor?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 08:34
Sengul biliyorum, zaten kizim da 9 aylikken cikardi disini... Masaallahi var onun icin sasirdim Big smile

Kucuk bey nasilllar bakalim bugun?
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 09:44
ilkgül canım benim benim yaşadıklarını öyle iyi anlıyorum ki benim oğlum alperle 4 aylıkken başlayan diş mücadelemiz ara ara dinlenmeler ile hala devam ediyor. benim oğlumda başında hafif ateş ve huzursuzluk ve iştahsızlıkla geçiriyor diş çıkarma dönemini. vee ben her dış çıktıktan sonra 20 dişten birinden daha kurtulduk diye seviniyorum. egemen'in gelen dişleri şuanda en rahat çıkanları aslında 1 yaş ve sonrasında çıkan azı ve köpek dişlerinde oğlumla birlikte yaşadıklarımızdan sonra eskiden yavrumun ağlamasının aslında hiç birşey olmadığını gördüm. şimdi bu dişler bizi zorluyor. yavrum bütün gün sadece sabah ve akşam süt içiyor arada hiçbirşey yediremiyorum
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 09:48
Orjinalini yazan: Egemen Egemen Yazdı:

teşekkür ederim arkadaşlar içimi rahatlattınız.Bir an çok korkmuştum.Sengul valla maşallah 11.ayda 7 diş yaşına girip diş çıkarmayanlarda var.Nası besliyosun sen oğluşunu?Smile

canım benim oğlumda 4 aylıkken getirdi ilk dişlerini yaşında oğlumun 10 dişi vardı.
dr diş getirme döneminin genetik olduğunu söylemişti bize anne ve baba dişleri ne zaman çıkardı ise yavrunda ona göre diş getiriyormuş. ben ve eşim 4 ve 5 aylarda diş getirmişiz. erken geldi anlayacağın dişlerimiz bizimde. beslenme ile alakatalı olduğunu düşünmüyorum çünkü o dönemde anneler büyük çoğunlukla emziriyor birde yeni yeni ek gıdalara geçiyorlar
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 10:08

bilalde 9 aylık çıkardı ilk dişini ama şimdi üst dişleri çıkıyor çok zorlandı yavrum hep kanadı hep yara iltihap çok kötüydü

KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
Egemen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 204
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 13:29
Orjinalini yazan: hulyakaracilar hulyakaracilar Yazdı:

ilkgül canım benim benim yaşadıklarını öyle iyi anlıyorum ki benim oğlum alperle 4 aylıkken başlayan diş mücadelemiz ara ara dinlenmeler ile hala devam ediyor. benim oğlumda başında hafif ateş ve huzursuzluk ve iştahsızlıkla geçiriyor diş çıkarma dönemini. vee ben her dış çıktıktan sonra 20 dişten birinden daha kurtulduk diye seviniyorum. egemen'in gelen dişleri şuanda en rahat çıkanları aslında 1 yaş ve sonrasında çıkan azı ve köpek dişlerinde oğlumla birlikte yaşadıklarımızdan sonra eskiden yavrumun ağlamasının aslında hiç birşey olmadığını gördüm. şimdi bu dişler bizi zorluyor. yavrum bütün gün sadece sabah ve akşam süt içiyor arada hiçbirşey yediremiyorum

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 14:39
Maalesef diş çıkarma sürecinde bebeklerin hemen hepsi mahfoluyo,dişim ağrırken daha ii anlıyom el kadar bebek nasıl dayanıyo..Benim kızım hep iştahsız,koca gün yediği tek ögün bile etmez,şimdilerde bende iştahsızım o yüzden hiç zorlamıyom ne yapayımDisapprove
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.