|
Büyük bademcik ve ağızdan nefes alma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Tem 2024 Saat 14:53 |
Merhaba hocam! 6 yaşında ki oğlum 2 ayı oldu bademcikleri büyüdü bir birine yapışık sayılır. Birden büyüdüler hasta olmadan. Çocuk geceleri ağzı açık zar zor nefes alıp veriyor. Burnundan soluyamıyor. Cold mix damlatıyorum ama faydası yok . Artık gündüzleri de ağzı açık nefes alıyor. Ağzını kapat burnundan nefes al dediğimde de zorlandığı ap açık ortada ve biraz sonra gene ağızdan almaya başlıyor. Gece apne de oluyor. Artık endişe etmeye başladım. Bunları küçültmenin bir yolu yok mu? Artık rahat bir nefes alsın…
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118071 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bademcikler "mani" olmuyor!!
Bademcikler, Lenf bezleri olup her boğaz enfeksiyonlarında büyürler AMA, bademcikler ağız açıldığında orta hatta yaklaşırlar, ağız kapanınca da kenarlara çekilirler. Zor nefes alması burun içi ödem sebebi iledir. Eğer bademcikler sebep olsa idi, ağızdan da nefes alamazdınız!!!! İliadin damla, (denemek için) 3 gün günde:2 defa 2'şer damla her iki burun deliklerine sırt üstü yatar durumda damlatın, yarın sonucu yazın. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Tem 2024 Saat 17:01 |
|
![]() |
|
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 5 gün damlattım ama fark olmadı, ayrıca her akşam yatmadan serum fizyolojik de koyuyorum ama fark yok. Bu arada burnu da tıkalı değil. Yalnız yatınca nefes alırken tıkanıyor özellikle de verirken bu yüzden de ağzından solumaya başlıyor
Düzenleyen tnl - 05 Tem 2024 Saat 19:25 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118071 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Burun boşluğunda "Polip" olabilir. Bir KBB doktoru görsün. Sonucu muhakkak yazın.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçen hafta gittik kbb doktoruna hocam. Baktı geniz eti hafif büyük ve diğer iki bademcik aşırı büyük bir birine yapışmış neredeyse dedi. Fakat çocuk artık 6 yaşında olduğu için ve sık angina vs yapıp antibiyotik içmediği için büyüdükçe geçecek dedi. Yani ameliyat önermedi şimdiden sonra gerileyecek diyerek. Ama uyumaya yatıyor 10dk sonra horlama başlıyor. Hocam ağızından da nefes alırken gene zorlanıyor.abisinde de horlama var fakat rahatsa edici durumda değil. Burnu tıkalı değil ve akmıyor fakat yatınca tıkanıyor. Bu arada yüz üstü yatınca daha iyi soluyor
Düzenleyen tnl - 05 Tem 2024 Saat 21:33 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Benim diyebileceğim başka bir şey yok.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Tem 2024 Saat 21:43 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|