|
CA 19 9 sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ecegamzece ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ecegamzece
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eki 2019 Saat 19:41 |
Hocam merhaba
Iyi ki varsiniz. Sizden baskasina guvenemez olduk Size sorum kendimle ilgili olacak. 40 yasinda bir bayanim 1 ay once 1 hafta suren mide bagirsak enf. gecirmistim Sonrasinda tam toparlayamadim. Eski sagligimda degildim.Bagirsaklarimda midemde bir aktiflik mevcuttu guruldama gaz gibi. 3 4 gundur de agzimda cirkin bir tatla uyaniyordum. Hatta bazen hafif bulanti. Saclarimda da mevsimsel mi bilmiyorum dokulmeler var Gastroenteroloji ye gittim bazi testler istendi AST ALT GGT AMILAZ CRP INSULIN aclik hepsi normal Glukoz aclik 103 CA 19 9 degeri 82 Hemogram da lokosit lenfosit ve eritrosit sinirin hemen altinda B12 Demir normal Doktora sonuclari göstermeden size danisayim istedim CA 19 9 yuksek olunca cok telaslandim acikcasi Nasil bir yol izlemeliyim Fikirleriniz bizim için cok kiymetli Iyi ki varsiniz SIMDIDEN TEŞEKKÜRLER |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
CA19-9 yuksek olmasi; ILLEDE Kanser oldugunuzu gostermez. CA19-9 daha ziyade; Pankreas iltihabi ve kanserlerinde yukselir. Bilhassa; CA19-9, 75u/mL'den dusuk ise, Pankreas iltihabi demektir. Bir kac ay; alkol kullanmayin, fazla yagli ve etli gida yemeyin, gunde:2x1 Festal draje (cignenecek)alin. Pankreas haricinda; Safra kesesi, Karaciger hastaliklari da CA19-9'u yukseltir. Bilhassa Safra kesenizi iyi kontrol ettirin. |
|
![]() |
|
ecegamzece ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ecegamzece
Çok teşekkürler hocam iyi ki varsınız
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ecegamzece
Hocam tekrar merhaba
Ultrason yapildi karacigerde onemsiz bir damar yumagi disinda hersey normalmis. Akciger filmi de normal Ca 19 9 yuksekligi icin 1 ay sonra tekrar bakalim dedi dr. Bu süreçte vitamin takviye asiri bitki cayi vs icme dedi. Vitamin haplari kullanmistim onlardan da olabilirmis mide bagirsak sorunlari 1 ay beklemeliyim sizce baska dr lara da gorunmelimiyim Onemli birsey varsa atlamak istemiyorum Sizin gorusleriniz benim icin onemli Festal kullanmaya basladim gayet rahatlatti beni Nasil bir yol izlemeliyim Simdiden tesekkurler Iyiki varsınız |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN ; bitki caylari diye satilan, "otlari" icmeyin… Bunlarin icinde ne var belli degil!! SAKIN; Gereksiz yere Vitamin haplari kullanmayin. Delinin biri "kuyuya bir tas atti" simdi isiniz yoksa, o tasi cikarmak icin ugrasin durun. SAKIN; doktor ile laboratuvarin musterek calistiklari kurumlara INANMAYIN!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|