|
Calpol, Dolven,Pedifen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam biz Pazar akşamı taktırdık serum içine decort, avil, antibiyotik ve ateş düşürücü koyulmuştu. Salı günü ve bugün akşam 18.00-19.00 gibi uyuyup hiç uyanmıyor kızım. İlaç mı sebep oldu hafta sonu olan yoğun ateş mi yordu böyle? Bu kadar uykuyu ne yapmış olabilir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Avil yapar! Turk doktorlarinda salaklik derecesinde, her hastaya allerji ilaci verme saplantisi vardir!
Atesli hastaya; NIYE allerji ilaci verilir ki! Niye olacak, sirf; Grip dememek icin!
Bu salaklar doktorluk yaptiklari surece, cocuklarinizin surunmeleri, rezil edilmeleri devam edecektir! Nicin??? Bir sureligine "SAHTE" iyilik saglama ugruna.. O verilen serum ve icine konulan ilaclari HICBIRI, hicbir hastaligi tedavi edemezler! Sarlatanligin bu derecesi, Tip tarihinde gorulmemistir!! Tarih, bu Turk doktorlarinin rezilliklerini elbet yazacaktir! |
|
![]() |
|
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 465 |
Hocam 2 gündür de büyük kızımın ateşi 40’ı buluyor. 9,5 yaşında 29 kg. Aşırı derecede mide bulantısı var. Acile gitmedim hocam ama metpamid şurup mu alsam acile gidip seruma mı metpamid koydursam. Mide bulantısından 2 gündür bir şey de yemiyor. Ne yapayım hocam? Nedir sebebi?
Düzenleyen Adeniz - 16 Mar 2024 Saat 16:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dil ve bogazinin resimlerini gonderin.
|
|
![]() |
|
Hocam 9,5 yaş 29 kg 143 cm. 2 gün mide bulantısı ve yüksek ateş oldu. Burun akıntısı var. Test yaptırmak istemedim hasteneler tıklım tıklım ve kortizon verdiler geçen hafta küçük kızıma da yazmıştım size. Hastaneye gidip test yaptırmak istemediğimden ya da tahlil evde olan Augmentin 400’den 2 gündür toplam 4 doz verdim. 2 gün mide bulantısı sürdü ancak kusmadı hiç. 40’a varan ateş 37,5-38,0 arası. İlk gün koku var gibiydi ama ağır ya da pis bir koku değildi. Dilinde şu an Augmentin verdiğim için mi(penisilin) pas tabakası ve kötü koku kalmadı sanırım. Dili de normaldi ama ilk saatleri idi hastalığın baktığımda. Sonra dikkat etmedim. Ama şimdi Beta mıydı değil mi 1 ay korumam için nasıl bileceğim hocam.
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Adeniz - 17 Mar 2024 Saat 16:28 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotik GEREKMIYOR!
|
|
![]() |
|
Hocam şimdi kesebilir miyim antibiyotiği. Ama verdiğimden bu yana ateş düştü. Denk mi geldi bilemiyorum. Peki hocam diyelim Beta idi. Ben penisilin(Augmentin) verince bitti hastalık. O yüzden dili temiz gördünüz. Çünkü hastalık Perşembe başladı ben Cuma verdim antibiyotiği 4 doz verdim. Bu fotoğraf bugüne ait.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Su anda, bogaz temiz. antibiyotigi bitirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|