|
Cam kesiği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
matematik32 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı matematik32
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Oca 2023 Saat 21:02 |
Hocam cam bardak yıkarken bardak kırıldı ve basparmakla işaret parmağı arasi uzun bir kesik oluştu. Epey kanadı.dr a gittim dikise gerek yok dedi 10 gün takip et cam kaldıysa sisme kızarma olur dedi.pansuman yspildi.tetanoz olman gerek dedi.bende o ara telastan iğneyi olmadan eve geldim.interneytede cam kesiginde tetanoz olunmalı yazınca şüpheye düştüm. Gerek varmi sizce.tesekkurler şimdiden.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117154 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Acik ve hava alabilen yaralarda Tetanos asisi gerekmez.
2- Ev ici kesiklerde asi gerekmez. Toprak bulasmis yaralarda gerekir. 3- Son Tetanos asisi ustunden 10 sene gecmis ise, asi gerekir.
|
|
![]() |
|
matematik32 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı matematik32
Biraz agrisi var içinde cam kaldıysa ne yapmam gerekir.antibiyotik yazdi Dr almam gerekirmi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117154 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece kesik hattina Batticon surun yeter.
Cam bardak kiriginda, cam parcasi kalmaz. Trafik kazasi olsa, on cam parcalansa olabilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Oca 2023 Saat 00:55 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|